facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon La Venezia

IJssalon La Venezia
Adres: Markt 4 , Gouda 2801 JG, NL
Telefoonnummer: 0182 512 919
Stad: Gouda
Route: Markt 4
Postcode: 2801 JG


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: ijssalon la venezia dordrecht dordrecht, la venezia openingstijden, ijssalon la venezia de lutte, la venezia sliedrecht, la venezia dordrecht openingstijden, la venezia beuningen, la venezia prijzen, ijssalon la venezia openingstijden
Recensies
Het spijt me deze review te moeten schrijven. Maar ik heb nog nooit in mijn leven een ijsje weggegooid. Niet alleen omdat ik eten weggooien een doodzonde vind...maar mij is aangeleerd dat als je iets niet lekker vind dat je het toch moet opeten. Het is een nette ijszaak. Vriendelijk personeel en een uitgebreide keuze van verschillende soorten ijs. Het zag er ook erg hygiënisch uit. We hadden hier allebei een bakje met twee bolletjes. Ik een bakje met stroopwafel en tiramisu ijs en mijn vrouw een met ook de stroopwafel en cheesecake ijs. Het zag er ook lekker uit. Maar helaas gingen we het opeten. Het stroopwafelijs had een sterke kaneel smaak. Stroopwafel proefde ik niet. Het tiramisu ijs smaakte naar karamel en had een muffe nasmaak. Volgens mijn vrouw smaakte de cheesecake ijs na kauwgomballen. Dat de smaken niet klopte..prima. fouten kunnen gemaakt worden. Maar het ijs was niet een lekker en had een vieze nasmaak. Ik schrijf niet graag negatieve reviews. Het spijt me ook van dit verhaal. Maar dit ijs was gewoon niet in orde.
Top ijs en heb niet beter geproefd in Gouda. ik weet niet of het een moment opname is, maar de bolletjes waren groot genoeg. Doet totaal niet onder voor David's Gelato en mede omdat ze mijn soorten altijd hebben. Snap ook niet dat het in het nieuwe filiaal van David's Gelato zo druk is, we zullen het erop houden, als één schaap over de dam is, dan volgt de rest, zullen we maar zeggen. Waarom wachten als het ook vlotter kan zoals hier en meer ijs krijgen.
Kleine ijssalon direct aan het pittoreske marktplein van Gouda gelegen. De ijssalon heeft een goed aanbod aan smaken ijs niet enorm uitgebreid en verschillende maten bakjes. Pinnen is mogelijk.
Lekker ijs, maar met zulke kleine bolletjes is het uiteindelijk veel te duur! Verkeerde zuinigheid van de uitbater!
Totaal niet vriendelijk personeel en het ijs smaakt beetje chemisch met een vieze nasmaak...
Lekkere ijstaarten die ze verkopen hadden we met bruiloft van me ouders
Heerlijke ijsjes en aardig personeel
Het ijs was half gesmolten en best duur...
Heerlijk ijs, de allerbeste in Gouda.
Ijs net zoals in Italië, en je word altijd vriendelijk geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid