facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon La Dolce Borger

IJssalon La Dolce Borger

Info

Bij ijssalon La Dolce maken we iedere dag vers Italiaans schepijs van de beste ingrediënten.



"Geniet van echt Italiaans schep- en softijs van Marco Collu. Altijd meer dan 24 smaken in de vitrine waar je uit kunt kiezen. Zin in iets bijzonders? In onze menukaart hebben we heerlijke coupes staan waar een ijsje halen een feestje wordt!Voor mensen met een allergie is er ook genoeg keuze. Zo hebben we altijd minimaal 6 smaken lactosevrij en ongeveer 20 smaken glutenvrij. Ook zijn er glutenvrije hoorntjes!Geniet, bij La Dolce Borger!"
Adres: Kruisstraat 2, 9531 JE Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599637215
ln.eclodal@regrob
Stad: Borger
Route: Kruisstraat 2
Postcode: 9531 JE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: ijssalon stadskanaal, ijssalon assen, ijssalon exloo, kwalitaria borger
Recensies
Zoals mijn man zou zeggen: terror lekker! Heel vriendelijk personeel en echt lekker ijs, begrijpelijk waarom deze ijszaak zoveel goede reviews heeft! Het ijs is smeuïg en lekker zacht romig. Ook het softijs was erg lekker en verrassend dat je dit ook in een ijscoupe versie kon bestellen, niet vaker gezien. De slagroom was vol van smaak en je proefde de echte volle slagroomsmaak. De stukjes fruit waren ook vers, alleen de wafelkrokantjes stortten uit elkaar waardoor ze niet zo lekker aten. Maar hier zeker voor omrijden als je in de buurt bent!
Elke keer weer super lekker ijs Hier rij je graag voor om.
Man man…. Hier hebben ze echt lekker ijs! Als je in de buurt bent zeker even langs! Maximaal genieten!!!!
Een mooie locatie binnen en buiten kun o.a. van een heerlijk ijsje eten . Duidelijke ijskaart met duidelijke foto's zo kan je zien hoe het eruit ziet.
Heerlijk ijs, al jaren onze favoriet tijdens onze vakantie. Dit jaar zullen we echter veel minder vaak een ijsje komen eten. € 16,50 voor drie ijsjes is echt “way over the top” Update 12-07 We zijn vandaag weer geweest, en het blijkt dat drie smaken € 4.50 per bakje zijn. Er is vorige keer dus een foutje gemaakt, wat mijn review in een heel ander daglicht plaatst. Drie ijsjes met drie smaken kosten € 13,50 en dat klinkt toch heel anders dan € 16,50 Buiten alles om, wat een lekker ijs!
Je hebt ijs en ijs, maar hier heb een koud gerecht wat een extase is voor je smaak pupillen, het is goddelijk lekker. En wat nog een groot plus punt is???? De bediening.... altijd vriendelijk en lief. Daar kunnen nog heel veel mensen een voorbeeld aan nemen.
Heerlijk ijs en vriendelijke bediening! Gewoon top!
Gezellige ijssalon met een terras waar je heerlijk in de zin of schaduw kunt zitten. De keuze voor ijs is niet zo groot als bij bijvoorbeeld de Toscane, maar er is voor ieder wat wils. Het mammoet ijs bosvruchtenijs met chocoladekoekjes is mij erg goed bevallen. Die ga ik zeker nog eens halen!
Heerlijk ijs en een gezellig terrasje waar je ervan kunt genieten! Eén van onze vaste adresjes als we in Borger zijn!
Een weekje vakantie in Drenthe. Zondag de eerste keer langs geweest. En.. we kunnen er niet meer voorbij . Echt lekker ijs en lieve bediening! Doe zo verder! Elke en Bayoush uit Heist-op-den-Berg, België
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid