facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijssalon La Cosina

Ijssalon La Cosina

Info

Wij maken dagelijks vers ambachtelijk ijs met de beste natuurlijke ingrediënten,oa weidemelk van boerderij de boersberg in Doorwerth en guernsey boter.

Adres: Dorpsstraat 12, 6871 AL Renkum
Telefoonnummer: 0317310711
Stad: Renkum
Route: Dorpsstraat 12
Postcode: 6871 AL


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:00

Recensies
Mijn eerste ervaring was niet heel positief. De milkshake die ik had besteld was niet goed. Echter namen de eigenaren uit eigen initiatief contact op en hebben ze alles heel vakkundig gehandeld. Ik ga zeker een keer terug om opnieuw te proberen.
Super ijs! Heerlijke smaken,en gigantische bollen. Echt waar voor je geld. We zijn er weer de bollen zijn gigantisch. Zie foto, dat is een bolletje,!!!
Leuk tentje met grote variatie aan schepijs, 30 verschillende soorten dus voor iedereen wat wils, heel vriendelijk en vlot personeel en komen hier dus graag voor even een ijsje te halen met onze kleinzoon
Heerlijk ijs, echt een aanrader! Het verschil alleen wel per medewerker hoeveel je krijgt voor hetzelfde geld.
Ijs top, €3.50 voor 2 bollen is veel te duur. Ik weet dat alles duurder is maar €1.75 per bol ligt ruim boven het landelijk gemiddelde. Jammer, want het ijs is heerlijk.
Altijd fijn om hier naar toe te gaan, ik vindt dat ze hier het lekkerste ijs hebben.
Hartelijk dank voor het sponsoren van het ijs voor onze Lentefeest van school. De opbrengsten gaan naar verschillende goede doelen; Stichting Opkikker en een basisschool op Bali. Iedereen heeft hier heerlijk van gesmuld!
Héérlijk ijs tegen een aanvaardbare prijs. Bediening is vlot en vriendelijk.
Heerlijk ijs, groot terras.
Wauwwww. Beste kwaliteit ijs in de wijde omgeving! De bollen zijn ook niet normaal groot. Jammer dat het seizoen weer is afgelopen. Bedankt voor de heerlijke en gezellige momenten. Slim zaken doen ze hier. Love it!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid