facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon La Calamita

IJssalon La Calamita

Info

IJssalon La Calamita

Geschiedenis

het heerlijkste ijs van de Liemers en omgeving
Bij heerlijk weer in de zomer tot 22:00 uur geopend

Adres: ELSHOFPASSAGE 22, 6921 BB Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: +31682906628
Stad: Duiven
Route: ELSHOFPASSAGE 22
Postcode: 6921 BB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lucky Burger & Zo Lucky Burger & Zo 888 meter Dat t druk is kan natuurlijk, maar een uur wachten op 1 frietje en 2 snacks is echt b...
Eetcafé en IJssalon Het Eiland Duiven Eetcafé en IJssalon Het Eiland Duiven 1 km Lekker gegeten. Superkok. De beste Rotterdamse Kapsalon. Moet je gewoon heen.
Recensies
Pluspunten: Vriendelijk personeel Zwarte koffie en espresso zijn lekker maar cappucinomelk komt vaak uit de magnetron, terwijl ze een goed apparaat hebben staan. Cappuccino niet luchtig daardoor Ruim buitenterras Ziet en voelt schoon Minpunten: Vruchtenijs smaakt naar concentraat/moes met heel veel suiker uit een pak. Helaas doen steeds meer ijssalons dit. Het ananasijs bijvoorbeeld heeft qua smaak weinig body. Sinaasappelijs is vooral heel zoet met kunstmatige sinaasappelsmaak. Weinig smaken/eigen creaties. Er staat een van de twee hele vitrines leeg terwijl het hoog zomer is Toch wel een groot verschil met ijssalons zoals Trio o.a. in Arnhem te vinden. Meer room, echte smaken, weinig kant en klaar in het ijs verwerkt, daardoor minder suiker en meer smaak Binnen rommelig dozen, soms pallets voorraad, pinapparaat onlogisch geplaatst, verouderd meubilair enz.
Ijs is intens van smaak, niet te romig zoals bij de meeste Hollandse ijsmakers. Maar ook de espresso koffie is super !  verschillende smaken keuze te over.  Dagelijks vers bereid. Ook serveren wij overheerlijke koffie of frisdrank, geniet ervan in de winkel of op ons terras. De ideale tussenstop.
ijs was lekker, maar betaalde veel meer dan mijn broertje we hadden even veel bolletjes
Prima ijs, goede temperatuur. Ik heb wel het idee dat het ijs iets anders is als 'vroeger' , maarja, kan ook aan mij liggen. Prijzen vergelijkbaar met andere locaties schrik altijd wel beetje van prijs van een bol ijs, maarja, wordt volgens mij vers gemaakt. Je kunt er ook terecht voor taarten en chocola en er is een terrasje. Hm. blijkbaar zijn de taarten weer weg :- vanwege lockdown vorig jaar voor het laatst hahaha. sorry.
Ja 23 jaar kom ik hier de lekkerste ijsjes eten!
Nog steeds dezelfde vriendelijkheid als vroeger. En heerlijk ijs
Het ijs is erg lekker, maar als het wat drukker is, worden de smaken nog wel eens door elkaar gegooid door het personeel. En als je er dan wat van zegt krijg je een snauw! Als toelichting: mijn vrouw had de smaken citroen en limoen besteld en kreeg aardbij en vanille, dit is 2 keer gebeurd
Vanavond ijsje gehaald. Echter smaakte het totaal niet naar stracciatella, eerder naar boerenjongens. Ook m'n vriend vond het raar smaken, zijn eigen smaken smaakten wel goed, maar dat van mijn broer ook niet. Vanille smaakte naar Citroen. Was erg teleurgesteld, omdat ik het niet lekker vond en ben daarom alsnog naar binnen gegaan om dit aan te geven. Hierop kreeg ik als antwoord dat stracciatella gewoon bij hen zo smaakt en was het al wel duidelijk dat er verder geen service zou worden verleend. Heb het ijsje vervolgens weggegooid.
Fantastische cappuccino en zalig ijs! Aanrader!
Je kan er ook even binnen zitten. Service was leuk voor de kids. Ook het geduld voor mijn dochter die niet kon kiezen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid