facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijssalon Kees

Ijssalon Kees
"IJssalon Kees Geldrop, geopend van maart t/m oktober. Onze vestiging in Eindhoven is het gehele jaar open!"
Adres: Bogardeind 110 , Geldrop 5664 EL, NL
Telefoonnummer: 040 285 5898
Stad: Geldrop
Route: Bogardeind 110
Postcode: 5664 EL


Openingstijden

Dinsdag: 00:00-22:30
Woensdag: 00:00-22:30
Donderdag: 00:00-22:30
Vrijdag: 00:00-22:30
Zaterdag: 00:00-22:30
Zondag: 00:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: ijssalon kees overleden, ijssalon kees vitrine, ijssalon kees openingstijden, ijssalon kees menu, ijssalon kees ijstaarten, ijssalon kees smalle haven, ijssalon kees geldrop vitrine, ijssalon kees smaken
Recensies
Komen om 21.30 aan om ijs te halen. Helaas een enorm lange rij buiten. Ergens begrijpelijk gezien het weer, maar er is maar één iemand ijs aan het scheppen terwijl er 2 counters zijn om ijs te scheppen. Ondertussen zijn er wel mensen prullenbakken aan het legen waar nagenoeg niks in zit. Daarnaast zijn de bolletjes ook heel erg schraal. Nee, Kees is niet meer wat het geweest is!
Een heel erg leuke ijssalon met extreem goede kwaliteit ijs. Jong en snel personeel zorgen er voor dat je nooit te lang hoeft te wachten op een lekker bakje of hoorn. De coupes zijn ook fantastisch, zeker aan te raden!
Regelmatig gaan wij hier een ijsje halen en het is nimmer een teleurstelling! Binnen zijn er voldoende zitplaatsen en buiten is er een klein terras. De fiets of auto parkeren kan, als het druk is, lastig zijn vanwege de beperkte ruimte, maar het ijs is de moeite meer dan waard. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en mocht je geen ijs willen, dan kan een goede kop koffie ook gewoon.
Heerlijk ijs gegeten. Alleen lang moeten wachten.
Heerlijk ijs en altijd druk. Een aanrader
Echt een aanrader! Ik kom hier altijd hun kees speciaal eten en altijd is het gewoon perfect! Ze hebben ook wafels en koffie wat ik ook lekker vind. De werknemers zijn ook echt klantvriendelijk en ben er super tevreden! Als je opzoek bent naar een lekkere ijs moet je zeker hier langskomen! :
Heerlijk ijs. Vooral de rum rozijnen, after eight. Het chocolade- ijs is heel diep can smaak. Het kersen ijs met de moeilijke naam is ook lekker. Zeer zeker even een ijsje halen daar.
Altijd gezellig, mooie ijssalon, veel keuze en lekker ijs. Ook leuk om een de ijstapas te proberen. Deze bakjes ijs, kun je per stuk, 4, of 6 stuks nemen. Smaken veranderen geregeld. Er is ook een ijssalon in Eindhoven.
De ijstapas zijn een echte aanrader!! Zelden zo lekker ijs gegeten. Vriendelijk personeel en een mooie zaak, het liefst eet ik er elke dag een ijsje maar dat mag ik niet van mijn vrouw.
Groot assortiment aan heerlijk ijs! Helaas zijn keer op keer de meeste bedieners erg nors.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid