facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Hygge

IJssalon Hygge

Info

Ons heerlijk ambachtelijk ijs wordt vers gemaakt in de eigen ijskeuken.
Verse koffie en thee. Overheerlijke macarons. Met de ijsbar fleuren we ieder feest op. Ook kunnen we langskomen met de ijsbakfiets. Hygge is er voor ijs, koffie en gezelligheid.

Geschiedenis

IJssalon



"Proef en beleef het lekkerste ijs van de Bommelerwaard. IJssalon Hygge in Zaltbommel staat voor een gastvrije service en hoogstaande kwaliteit in het bereiden van ambachtelijk ijs uit onze eigen ijskeuken. Ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres. Het is zelfs mogelijk dat we op locatie langskomen met een echte ijskar!"
Adres: Boschstraat 80, 5301AG Zaltbommel (gemeente)
Stad: Zaltbommel
Route: Boschstraat 80
Postcode: 5301AG


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:00
Dinsdag: 14:00 - 21:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 14:00 - 21:00
Zondag: 14:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: IJssalon Zaltbommel, Tiesimo Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Tiesimo IJssalon Tiesimo 371 meter Heerlijk zelfgemaakt ijs! De eigenaresse, een jonge dame, werkt met hart en ziel voo...
Recensies
Omrijwaardig lekker ijs. Vriendelijk personeel. Alle ijssoorten zijn voorzien van nummers die de mogelijke allergenen aangeven en als je veganistisch bent of niet tegen melk kan dan zijn de diverse sorbetsmaken een grote aanrader want nergens sorbetijs nog zo rijk van smaak geproefd als daar.
Het perfecte schepijs en cappucino. Wisselende en vaste smaken om je vingers bij af te likken. Deze tent doet zijn naam eer aan. Vriendelijk en gezellig personeel, altijd onthaal met een lach. Ruime keus vers gemaakt schepijs van lokale producten. Heldere allergenen informatie en een ijsbereider die weet waar hij het over heeft. Aanrader!
Echt lekker vers gemaakt schep ijs met een ruime keuze aan smaken. Vriendelijk personeel, dus wat wil je nog meer.
Geweldig ijs!! Het heeft geen chemische smaak, maar puur zoals je de smaken zonder ijs ook proeft!! Een TOPzaak!!
Heerlijk ijs!! En niet te vergeten, altijd vriendelijke begroeting!! Even praktisch ; toilet aanwezig .
Wat een gezelligheid in een relatief kleine zaak, en heerlijk ijs met veel smaken!
Die rij voor de deur, staat er niét voor NIÉTS. Lekkere smaken #kwaliteit voor een eerlijke prijs. Go there
Fijne ijssalon. Mooie zaak, overzichtelijk assortiment met smaken en zeer vriendelijke bediening van de ijsverkoper volgens mij de eigenaar...? Heerlijk in het zonnetje gezeten voor de salon op de stoep. Erg fijne zaak! Zeker aan te raden voor iedereen! Ga zo door!
Het lekkerste ijs van deze lente/zomer!!!!
Lekker, zelfgemaakt ijs! Ruime openingstijden, in tegenstelling tot een andere ijssalon in dezelfde plaats. We hebben hier een ijsje gegeten na een wandeling met onze 2 honden ja onze honden kregen ook een klein ijsje van ons en we mochten zelfs naar binnen met onze honden. Uiteraard met wederzijds respect voor de hygiene. Personeel ook erg vriendelijk. We komen snel weer een ijsje halen hoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid