facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Gustoso

IJssalon Gustoso

Info

IJssalon Gustoso; een moderne ijssalon in het centrum van Heerde, waar we heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs verkopen

Geschiedenis

Gezellige ijssalon aan de dorpsstraat in Heerde met veel verschillende soorten ambachtelijk schepijs.
Overheerlijke koffie van vers gemalen bonen,
diverse soorten thee en gekoelde frisdranken.

Adres: Dorpsstraat 11, 8181 HL Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578619185
Stad: Heerde
Route: Dorpsstraat 11
Postcode: 8181 HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Popupeenhoorn Popupeenhoorn 2 km De eenhoorn met ambachtelijk gemaakt ijs� en verse koffie� is geland in Heerde! De he...
Recensies
Niet al te vriendelijk personeel, wordt moeilijk gedaan over een snoepje van 10 cent. Mag niet worden geruild voor slagroom op de waardebon. Valt er een ijsje bij een klein kind maar wordt geen nieuwe aangeboden. Mevrouw treedt in onschuld. Ze weet zeker dat ze het ijsje goed heeft aangedrukt... De echte ijssalons doen hier niet moeilijk over.
Ijs was best prijzig per bolletje. Elders vraag je een bolletje en krijg je er twee, hier geeft men ook echt één. Smaak was ook niet heel denderend, wat je dan wel zou verwachten. Mijn inziens geen waar voor je geld. Ik rijd in het vervolg wel een dorp verder waar men twee bollen schept voor de prijs van één.
Wat een bediening ik haal 2 ijsjes met een paar bolletjes en slagroom en wil betalen met 50 euro en krijg me daar een commentaar na me oren toe net of ik blij mag Zijn dat i k een ijsje mag kopen dit was echt niet de bedoeling en of ik niet kon pinnen en dergelijke ging nergens over ik betaal gewoon netjes en dan moeten ze dat ergens ophangen dat je niet met 50 euro mag betalen vond het een rare manier van doen
Het valt een beetje tegen. Veel keus, goede plek maar de smaak is niet top. Jammer mis ambacht en passie voor kwaliteit. Wij gaan nu liever naar Hoorn bij de Eendracht een ijsje halen, echt een aanrader!
Fantastisch dat Heerde weer een ijssalon heeft. En wat voor één. Heerlijk, ambachtelijk Italiaans ijs. Veel toegewenst Bas en het team.
Lekker ijs en vriendelijke mensen. Buiten op stoep tafeltjes en bank. Binnen tevens zitruimte, maar niet zo gezellig. Ook op zondag open... en "Ze praote ook plat".
Veel ijs met meerdere smaken. Het personeel is vriendelijk en er is goede zitruimte voor binnen en buiten
Prachtige ijssalon met keuze uit 42 smaken ijs van zeer goede kwaliteit. Helemaal top
Heerlijk ijs, erg lekkere koffie en vriendelijke bediening!
Heerlijk ijs. Veel keuze en een prettige bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid