facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon de Verleiding

Adres: Marktstraat 17 , Venray 5801 BL, NL
Telefoonnummer: 0478 581 450
Stad: Venray
Route: Marktstraat 17
Postcode: 5801 BL


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: ijssalon de verleiding venray, gimmerse verleiding vacatures, de verleiding boekel, verleiding openingstijden, ijssalon de verleiding venray openingstijden, ijssalon mozaiek venray, de verleiding gemert openingstijden, chocoladetekoop nl
Recensies
Uitstekend ijs zeer goed verzorgd komen er graag aanrader
Lekker ijs, geen ijskristallen. Goede service. Goede zit plaatsen, eigen bedachte smaken waar ik er maar een paar echt smakelijk van vind en ietwat aan de prijs.
Erg waterig ijs en zeer hoge prijs
Heerlijk ijs, geduldige bediening. Hoe vaak hebben ze al de vraag moeten stellen: Wilt u een hoorntje of een bakje. Iedereen is druk bezig te bedenken welke smaak ze zullen nemen. Neem ook de slagroom, krijgt u geen spijt van.
Altijd goed bereid ijs, wat je merkt omdat mindere ijssalons kristallen in het ijs hebben, wat ontstaat door het te vaak herinvriezen van ijs dat niet op gaat. Prijs is redelijk; Niet goedkoop, meer zeker niet extreem duur. Qua smaken vind ik persoonlijk maar een paar soorten echt lekker, maar dat is persoonlijke voorkeur. Personeel vriendelijk en service gericht, geen gedoe, gewoon goed geregeld.
Altijd lekkere en verse ijs. Wordt dagelijks in de winkel zelf gemaakt. Smaakt geweldig. En aanrader voor iedereen die er langs komt!
Lekker ijs, geen ijskristallen. Goede service. Zit plaatsen, eigen bedachte smaken, met een 10 bollenkaart ben je goedkoper uit.
Super bediening en lekker ijs favoriet is blauwe bessen met melkchocolade. Tip maak ook trekdropijs is in Nijmegen de nr 1.
Lekker ijs. Jammer dat je niet toegestaan wordt meerdere smaken te kiezen bij een halve liter ijs. Je mag maar een smaak. Dit had ik in geen enkele ijssalon meegemaakt.
Echt gewoon super lekker ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid