facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon de Parel

IJssalon de Parel

Info

IJssalon de Parel in Putten voor vers gemaakt ijs, heerlijke koffie, cappuccino en meer!



"Ijssalon de Parel is sinds 1995 een begrip op de Veluwe! Vele speciale soorten ijs worden elke dag door ons vers bereid!"
Adres: Kerkstraat 8, 3882 BS Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341358418
Stad: Putten
Route: Kerkstraat 8
Postcode: 3882 BS


Recensies
Elk jaar rond onze trouwdag, begin juli, gaan we bij de Parel een ijscoupe eten met de kinderen en kleinkinderen. Dat is met 8 volwassenen en 4 kinderen. Altijd van te voren even langs lopen of een telefoontje om te reserveren. Ging perfect, tot vandaag. Gisteravond gebeld en werd beloofd dat het voor ons gereserveerd zou worden. Dus niet.. navragen en nee hoor: ga maar ergens zitten. Met 12 personen!! Toen het ijs: coupe cerise met een soort van vlaaivulling maar niet meer de lekkere warme kersen die Frank/of medewerkers erop deden. Fruitcoupe, en je bedenkt het niet: zonder fruit, vergeten. De laatste coupe was klaar toen de eersten het op hadden. De kinderijsjes? Die moesten we maar even bij de balie halen!! Dat dachten we dus niet! Geen excuses gemaakt. Voor ons, na jaren deze leuke traditie, hier helaas geen trouwdag meer vieren. S avonds twee keer aangegeven dat we niet tevreden waren en daar is niets mee gedaan. Dit als reactie op het gegeven antwoord.
Hele mooie zaak met erg lekker ijs en vriendelijk personeel. Leuke nieuwe eigenaars!
Teveel om te kiezen om alle heerlijke smaken ijs in 1 keer te proeven, dus dat is vaker terugkomen. Ijsje, lekker cappuccino en gezellig personeel zeker de moeite waard.
Mis de vorige eigenaars,je zat amper en er kwam al bediening om de bestelling op te nemen. Nu is er meer aandacht voor de klanten die een ijsje halen en de klanten die binnen zitten om iets te bestellen kunnen lange tijd wachten,is nu al 2x gebeurt.1ste keer veel te weinig personeel en veel klanten waardoor je lang moest wachten voor de klanten die binnen zaten.2de keer was er genoeg aan personeel maar de klanten die binnen zaten werd niet naar omgekeken.
Het ijs was superlekker, mijn complimenten! Een zeer ruime keuze aan ambachtelijk ijs. We hebben genoten van een heerlijke coupe. Bovendien was het personeel erg vriendelijk, ondanks de drukte werden we vlot en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader om hier een ijsje te komen eten!
Heerlijk ijs! Ik kom hier echt al jaren en nog steeds het lekkerste ijs! De bediening is zeer vriendelijk, je kunt er lekker zitten en ook als het erg druk is wordt je nog snel geholpen! Top!! Ook nu er nieuwe eigenaren zijn zal ik hier zeker nog blijven komen. Chapeau voor jullie!!
Heerlijk ijs! Moeilijk kiezen ook. Prima bediening.
Voor de 2e keer dat we deze maand komen dat het vanille ijs op is. Mijn zoontje lust niet anders door medicijnen. 100 euro aan kadobonnen gehad met de avondvierdaagse en dan elke keer teleurgesteld worden. Mis de oude eigenaar daar was het er altijd.
Wat hebben ze hier lekker ijs! Zelf gemaakt hoorde ik en de kwaliteit is uitstekend. Ook kan je hier leuk zitten in de binnenstad van Putten!
Er was altijd zo veel glutenvrij bij de vorige keer eigenaren! Nu echt bijna geen keus meer!! Bij het enige wat nog maar glutenvrij is hebben ze heel dom een gluten koekje opgedaan !! Zeer slecht!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid