facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon De Hoop

IJssalon De Hoop

Info

Al meer dan 100 jaar een begrip in ´t Gooi en omstreken!

Geschiedenis

Al meer dan 100 jaar is IJssalon de Hoop een begrip in het Gooi. U kunt bij IJssalon de Hoop terecht voor een heerlijk schepijsje, koffie, ijscoupes en ijstaarten.
IJssalon de Hoop is in 2009 tot IJssalon van het Jaar 2009 benoemd. In 2011 eindigde wij op een 2e plaats voor IJssalon van het Jaar 2011. In 2016 werden wij weer IJssalon van het Jaar 2016 , vakvrouw van het Jaar 2016 en waren wij 3e met onze malaga ijs.

Elke dag hebben wij een andere smaak van de dag.

Graag tot ziens bij de Hoop!

Producten

Schepijs, ijstaarten en heerlijke ijscoupes. Allemaal gemaakt van vers ambachtelijk bereidt ijs.

Adres: Huizerweg 10, 1261 AW Blaricum
Telefoonnummer: 0355383490
ln.poohednolassji@ofni
Stad: Blaricum
Route: Huizerweg 10
Postcode: 1261 AW



op zoek naar gerelateerd: ijssalon de hoop openingstijden, ijssalon sundaes, ijssalon de hoop smaken, de hoop blaricum ijstaarten, ijssalon laren, ijssalon laren openingstijden, ijssalon huizen, ijssalon irene
Recensies
Heerlijk ijs. De smaken waren heel lekker en de ijscoups super groot! Echt genoten van onze ijsjes. Ook was de eigenaresse heel vriendelijk en heeft nog gezellig een praatje met ons gemaakt en wat verteld over haar bedrijf wat al 4 generaties in de familie zit. Ik vind het altijd heel leuk om zo een verhalen van mensen te horen.
Als je bereid bent om op een drukke zomer middag tot aan de straat in de rij wilt staan, moet je zeker hier naar toe gaan. Het ijs zelf daarentegen is van prima kwaliteit en ook niet overdreven duur.
Heerlijkste ijs uit heel het gooi!! Heel veel keuze en allemaal even lekker Ben heel benieuwd naar de nieuwe ijssalon als deze verbouwd is in het nieuwe jaar!!!
Heerlijk ijs in heel veel smaken. Leuk personeel en al is de rij soms lang, je wordt er snel geholpen.
Ja, mensen! Het ijs is verukkelijk maar de slagroom, DAT IS ECHTE SLAGROOM!!! Ik had in 1970 mijn 1e gelati afspraakjes: rum rozijnen ijs. In 2021 spannen ze nog steeds de kroon! MASCARPONE, VIJGEN....
Vandaag een lekkere coupe binnen gegeten. Maar ik denk dat de eigenaar een Zeeuw is zo van ons zijn zuinig. Had een coupe advocaat maar dat was wel een heeeel klein beetje advocaat.
Het ijs is heerlijk, wel was het druk zoals je kan verwachten bij een ijssalon op een mooie zonnige dag. Verder vriendelijk personeel en snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid