facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon De Hoop

IJssalon De Hoop

Info

Al meer dan 100 jaar een begrip in ´t Gooi en omstreken!

Geschiedenis

Al meer dan 100 jaar is IJssalon de Hoop een begrip in het Gooi. U kunt bij IJssalon de Hoop terecht voor een heerlijk schepijsje, koffie, ijscoupes en ijstaarten.
IJssalon de Hoop is in 2009 tot IJssalon van het Jaar 2009 benoemd. In 2011 eindigde wij op een 2e plaats voor IJssalon van het Jaar 2011. In 2016 werden wij weer IJssalon van het Jaar 2016 , vakvrouw van het Jaar 2016 en waren wij 3e met onze malaga ijs.

Elke dag hebben wij een andere smaak van de dag.

Graag tot ziens bij de Hoop!

Producten

Schepijs, ijstaarten en heerlijke ijscoupes. Allemaal gemaakt van vers ambachtelijk bereidt ijs.

Adres: Huizerweg 10 , Blaricum 1261 AW, NL
Telefoonnummer: 035 538 3490
ln.poohednolassji@ofni
Stad: Blaricum
Route: Huizerweg 10
Postcode: 1261 AW


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-18:00
Dinsdag: 19:00-22:00
Woensdag: 12:00-18:00
Woensdag: 19:00-22:00
Donderdag: 12:00-18:00
Donderdag: 19:00-22:00
Vrijdag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ijssalon de hoop openingstijden, ijssalon sundaes, ijssalon de hoop smaken, ijs aan de brink, ijssalon laren, facebook ijssalon de hoop, ijssalon huizen, ijssalon irene
Recensies
Wij komen hier al jaren en vinden het nog steeds de beste ijssalon van het Gooi. En ook vandaag weer, op deze zonnige dag, veel wachtende mensen in de rij voor een heerlijk ijsje. Er zijn voldoende zitplaatsen op het terras buiten, en ook binnen is voldoende ruimte om het ijsje te nuttigen. Her personeel is jong en vriendelijk. Pinnen kan aan de rand van de vitrine. Lekker makkelijk en snel. De ijssalon is nog niet zo lang geleden verbouwd en daarmee ook overzichtelijker geworden. Het in- en uitlopen gaat ook beter dan voorheen. De ijssalon is tegenwoordig ook op maandag open. Dat is met deze zomerse dagen wel fijn.
Ruime keuze uit heerlijk ijs we zijn er vriendelijk geholpen en konden binnen even rustig genieten van het ijs. Met de auto kun je dichtbij parkeren waardoor de ijssalon goed bereikbaar is.
Zeer leuk ijsrestaurant met heel veel keuze uit schepijs alles versgemaakt, heerlijk ijs gegeten en koffie gedronken een aanrader om even een ijsje te eten en uit te rusten. Een echte aanrader zeer vriendelijk personeel
Gisteren daar een heerlijke milkshake gedronken op het terras. Ze hadden nog over en dat werd nog onder ons verdeeld toen we onze milkshake op hadden. Waar zie je dit. Zo,n geweldige service. Het is dat we uit Brabant komen en de afstand wat ver is,anders zagen jullie ons echt vaker. Personeel is ook zeer vriendelijk.
De beste ijssalon van Nederland! Heerlijk ijs, fantastische mensen, goede sfeer, veel keuze in smaken, een echte aanrader!! 2022 update: Nu met de totaal vernieuwde ijssalon nog mooier en beter! Ruimte om te zitten binnen en buiten, heerlijke koffie/thee hoek. Een ijssalon om trots op te zijn!
Heerlijk ijs voor een goede prijs. Vriendelijke service. Er wordt zeer professioneel omgegaan met allergieën: met een schone schep uit een schone ijsbak als je je allergieën aan geeft.
Mooie ijssalon met heerlijk ijssalon in heel veel smaken. Een aanrader voor een leuke stop tijdens een fietstocht. Knooppunt vlak voor de deur. Of gewoon omdat het zo lekker is!
Goed verzorgde zaak, met een heel lange rij. Ik wilde eigenlijk doorrijden, maar mijn vrouw vond dat lullig voor de kleintjes. Eenmaal beloofd.... Maargoed de rij ging snel, want er stonden heel veel jonge mensen achter de balie, dat gaf Hoop ;- er was veel keuze, dat wel wat keuzestress opleverden. Dat mocht de pret niet drukken. 5 ijsjes met 2 bollen koste ons 13 euro. Gemiddelde prijs denk ik zo.
Super lekker ijs en de slagroom Heerlijke combies echt heerlijk ijs
Erg lekkere ijs! Hele lieve eigenaresse. Enkel komen we er al wat dagen achter elkaar, en elke dag! Is er een ander prijs! Voor t zelfde ijs. Eindeloze discussie als de eigenaresse er niet is. Dit is dan erg jammer! Er wordt niets gecommuniceerd bij bestellen, en bij het afrekenen wordt je verrast. Uitleg kan dan ook niet gegeven worden je moet dan gewoon betalen..! Dit is dan wel echt jammer dat t op deze manier gaat! Het personeel is verder vriendelijk! Enkel als je op de prijzen let wordt je verrast
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar IJssalon De Hoop met het openbaar vervoer


Blaricum, Dorp 20 meter
108
Blaricum, Dorp 30 meter
108
Blaricum, Verbeeklaan 410 meter
108
Blaricum, Verbeeklaan 500 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid