facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Daisy's Veenendaal

IJssalon Daisy's Veenendaal

Info

IJssalon Daisy's Veenendaal: heerlijk, vers en ambachtelijk schepijs!



"Het lekkerste ijs van Veenendaal, in onze ijssalon aan het stadsstrand in Veenendaal of gemakkelijk contactloos thuisbezorgd! Bestellen kan in onze webshop."
Adres: Thoomesplein 3, 3901 TN Veenendaal
Telefoonnummer: +31647920386
Stad: Veenendaal
Route: Thoomesplein 3
Postcode: 3901 TN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: IJs bezorgen Veenendaal, IJskar Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Valentino IJssalon Valentino 451 meter Ijs is heel lekker. De cappuccino is slecht; half koud en geen melkschuim. Kan je we...
Tamminga, puur genieten Tamminga, puur genieten 1 km Afgelopen zaterdag komen we om 21.45 binnen voor ijsje. De blikken van de meiden acht...
Recensies
Halverwege een rondje wielrennen passeerde wij Veenendaal en ja dan ga je toch op zoek naar een verkoelend ijsje. Zazu was de koers van de dag en wauw wat een heerlijke zaak. Als je binnenkomt dan zijn er twee vitrines met heel veel verschillende soorten schepijs. Wij kregen spontaan last van keuzestress. Na lang beraad was de koers van de dag stroopwafel en vanille. Beide smaken waren stevig en verfijnd. Naast ijs kun je er ook gebak, sapjes en o.a. chocolaatjes krijgen. Prijs kwaliteit in orde en ook de sevice was goed te noemen.
Lekker ijsjes en vriendelijke personeel. Buiten terras is gezellig. Wel duurder dan anderen.
Lekkerste ijs in heel Veenendaal. Aardig personeel en baas Thomas is een topper! Ook genoeg melkvrije opties. De Vegan chocolade is een aanrader!
Ik ben gek op een milkshake... Hier de beste ooit gehad. Je mag 3 smaken ijs kiezen. Ik had aardbei en yoghurt gekozen: geweldig. Niet goedkoop, wel heerlijk!
Lekker ijs.. maar mag smaakvoller. Yoghurt en yoghurt passievrucht was weinig verschil. De passie was er even uit. Ook grapefruit was wat wrang van smaak. De watermeloen was daarintegen erg smaakvol.
Leuke ijssalon!! Wel erg grote porties, ik vroeg om 2 bolletjes maar ik kreeg 2 enorme scheppen. Maar wel heel lekker!
Ik moet mijzelf echt inhouden om niet iedere avond een bakje ijs te gaan halen. Smaken zijn altijd goed, verrassend en zeer goed te pruimen. Mijn favoriete smaken zijn met name de yoghurt bosvruchten, bueno, malaga...en ga zo nog maar even door. Het vruchtenijs wordt altijd gemaakt van vers fruit. Heerlijk! Ook de porties liegen er niet om! Ik ga meestal voor het bakje met drie bolletjes. Die wordt dan rijkelijk gevuld en het ijs torent zelfs ver boven het bakje uit. Dan lekker met je poffertjes porem in het zonnetje op het terras je ijsje opsmikkelen. Een heel verschil met bijvoorbeeld Martino's in Rhenen. Daar teren ze vooral nog op de gouden spatel van 80 jaar geleden. De bolletjes hebben daar het formaat van een Maltezer chocolade. Kortom, gewoon lekker naar Daisy's gaan.
Afgelopen week heb ik 5 ijstaarten besteld voor een BBQ 2 dagen later. Het was geweldig wat Zazu geleverd heeft! Iedereen heeft er heerlijk van gesmuld en was vol lof over de mooie opmaak en smaak van de ijstaarten. Dank je wel voor de goede service!
Het lekkerste ijs dat je in Veenendaal kunt eten. Prachtig terras, moderne inrichting en een zeer goede service. Malaga zo lekker
Beste ijssalon van veenendaal en omstreken. Super aardig personeel, mooie, nette zaak en heel veel keuze qua smaken ijs en andere produkten zoals ijstaart etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid