facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Clevers

Adres: Baarloseweg 1 , Kessel 5995 BK, NL
Telefoonnummer: 077 851 9111
Stad: Kessel
Route: Baarloseweg 1
Postcode: 5995 BK



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Clevers Einighausen openingstijden, Clevers ijstaart, Clevers Roermond, Clevers bestellen, Clevers openingstijden, Openingstijden Clevers Arcen, Clevers openingstijden winter, Clevers ijstaart Jumbo
Recensies
Super lekker ijs en vriendelijke bediening.
Zoals altijd heerlijk ijs gegeten en de keuze is reuze. Ook de mogelijkheid om een coupe naar wens aan te passen, of een eigen creatie te bestellen. Ook het softijs heerlijk.
Clevers is een begrip als het om goed verzorgde,mooie en zeker ook heerlijk smakende ijscoupes en koffies gaat. De bediening was goed en de wachttijd werd meer dan goed gemaakt door het smakelijke plaatje dat we ontvingen !
Parkeren moeilijk bij parking voor de deur, maar als je bij het terras de kruising oversteekt kom je bij een groot parkeerterrein. 150 m. Tot na 20.30 zelfs nog afgeladen vol, maar gelukkig kwam vrij snel een tafeltje vrij. Bestellen net QR, vooraf betalen en top service binnen 5 minuten. Combi cappuccino en zomertiramisu o.a. aardbei-ijs , verse aardbeien en lange vingers was heerlijk en voldoende. Met z'n vieren, allemaal iets anders. Absoluut een top ijssalon...als je een plekje hebt. Maar met deze producten en vriendelijke bediening...en de heerlijke, warme, witte chocoladetopping extra betalen, maar de moeite waard...kom ik graag terug.
Top IJssalon. Ze weten er altijd iets moois van te maken, ook als je zelf een coupe samenstelt.
leuke zaak met nagenoeg enkel ijsgerechten op de kaart.
Heerlijk ijs en mooie lokatie nu veel minder plaats om te zitten ivm personeels te kort
Yammie wat hebben ze hier veel lekkere ijscoupes, beetje verslaafd aan de coupe vd laatste foto, de roodfruit coupe bosvruchten, heel erg lekker met framboos , bosbes, amarena en vanille ijs Er wordt rekening gehouden met allergenen wat fijn is voor degene met allergieën onder ons Zeer vriendelijk personeel Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent
Perfecte lokatie, goede, snelle en vriendelijke bedienings personeel! Goede airco! Heerlijk ijs. Zoals bij alle Clevers vestigingen. Jeanne Hodzelmans Melick.
Altijd een ijsje eten bij één dan Clevers ijssalons als we in Limburg zijn. Super lekker ijs, de keuze is altijd lastig. Bin iet minder trek zijn de koffie/ijs combi's zeer aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid