facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Antonio

IJssalon Antonio
Info
Onze passie bij IJssalon Antonio is gastvrijheid en u te laten genieten van ons heerlijke ambachtelijke Italiaans schepijs vers uit eigen keuken.

"Bij IJssalon Antonio geniet je van heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs, vers uit eigen keuken. Je kunt je ijs laten bezorgen aan huis of zelf afhalen."
Adres: Bevrijdingsstraat 48, 6703 AB Wageningen
Telefoonnummer: 0683783642
Stad: Wageningen
Route: Bevrijdingsstraat 48
Postcode: 6703 AB


Openingstijden

Maandag: 12:00-21:00
Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Cicuto IJssalon Cicuto 349 meter Heerlijk ijs! Ruime keuze aan verschillende ijssmaken, met niet alleen de 'standaard'...
Recensies
Heerlijk ijs! Lekker romig crème?, grote bollen, keurig schone zaak met prachtige inrichting en bovenal: erg goed ijs wat fantastisch in de vitrine ligt. Top!
Echt verreweg DE BESTE ijssalon van Nederland!! Ik ken ongeveer 60 van de betere ijssalons in NL. Op mijn persoonlijke schaal van 0-10 scoort Antonio een 9,2 de nummer twee op mijn lijst scoort een 8,2. Een jaar geleden kwam ik er voor het eerst en gaf ze een rating in mijn top 3. Maar ze maken echt exceptioneel lekker ijs. Alle roomsmaken zijn ook echt heerlijk romig. Maar ook de sorbetsmaken zijn waanzinnig. Als ik mensen over Antonio vertel hoor ik vaak "Ja, bij mij in de buurt zit ook een hele goede ijssalon". Nou dat valt heel vaak tegen of op zijn best gaat het dan om een 'best wel' lekker ijsje. Maar dit ijs van Antonio in Wageningen is van de buitencategorie. Ik rij regelmatig met auto of fiets 54km vanuit Utrecht om een nou ja soms ook 2 ijsjes bij Antonio te halen. Momentjes van intens geluk ;-
Top kinderfeestje gehad echt een aanrader kinderen waren super blij hiermee ze nemen ook echt de tijd om met de kinderen bezig te zijn dank jullie wel jullie zijn toppers
Overheerlijk ijs! Veel smaken, top kwaliteit en vriendelijk personeel. De ijssalon zit niet bij ons om de hoek maar het is het zeker waard om er een stuk voor te rijden!
Ik heb er al veel smaken ijs van geprobeerd. Allemaal heerlijk!
Heerlijk ijs en de vitrine ziet er altijd super mooi verzorgd uit !
Yam! Yam! YAM! Super lekkere ijsjes en ijskoffie. Super vriendelijke bediening. En natuurlijk een ijsje bij de koffie.
Geweldige ijssalon! Ik ben lactose intolerant en hier hebben ze super veel smaken zonder melk niet alleen de standaard fruitsmaken die andere ijssalons ook hebben. Ze hebben hier zelfs lactose en glutenvrije ijshoorntjes!!! Veder zijn er altijd diverse smaken en is het maken van een keuze wel erg moeilijk :
Wow, deze ijssalon hoort in de top-3 van Nederland en ik ken ongeveer 60 top ijssalons in heel NL. Room-ijs heeft echt mooie volle roombasis. Bramen-ijs spectaculair en dan Sinasappel/Meringue ++. Het ijs wordt op juiste temperatuur/zachtheid uitgeserveerd geen permafrost en is niet opgeblazen met te veel lucht erin. Heerlijke volle fruitsmaken. De zaak ziet er heel strak/netjes uit en de presentatie van het ijs top is helemaal in lijn met de smaakbeleving die je te wachten staat. Het is nu 6 uur nadat ik mijn ijsje at en ik zit nog met een mega vette glimlach op mijn gezicht.
Het ijs smaakt naar mijn mening echt heel chemisch. Het ambachtelijke komt gewoon uit geconcentreerd chemische troep. De enige ster die ik achterlaat is voor het personeel dat haar uiterste best doet om de gasten een geluksmomentje te bieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid