facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsmakers

IJsmakers

Info

Voor het lekkerste huisgemaakte ijs van natuurlijke ingrediënten, Italiaanse koffie en ambachtelijke taarten bent u bij IJsmakers aan het juiste adres!

Geschiedenis

IJsmakers: 'Wij maken ijs zoals ijs bedoeld is'

De beste ingrediënten op ambachtelijke wijze bereid. Puur genieten van volle zachte smaken. En met de keuze uit 32 variaties zitten uw favorieten er zeker bij.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen, op het hemelsblauwe smurfenijs na. Door het open karakter van onze ijssalon kunt u meekijken tijdens de bereiding.

Liever een warm kopje Italiaanse koffie? Dat kan.
Met huisgemaakte taart of brownie is ook dit een pure smaakbeleving.

Echt feestelijke nagerechten zijn de IJsmakers ijstaarten. U kunt kiezen uit 3 smaken. Wij maken de taarten op bestelling voor 8 personen. Informeer naar de smaken van het seizoen.


Graag een zonnig tot ziens!



"Onze hoofd vestiging zit in Meppel, openingsdatum is van maart t/m december."
Adres: Kruisstraat 25, 7941 AM Meppel
Telefoonnummer: 0522-246249
ln.srekamsji@ofni
Stad: Meppel
Route: Kruisstraat 25
Postcode: 7941 AM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: de ijsmakers samenvatting, de ijsmakers rotterdam, ijsmakers steenwijk, de ijsmakers thema, ijsmakers wanneperveen, de ijsmakers lezen voor de lijst, de ijsmakers recensie nrc, de ijsmakers samenvatting per hoofdstuk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huberts IJs (sinds 1922) Huberts IJs (sinds 1922) 265 meter Ik ging gezellig met mijn dochtertje van 8 maanden lekker daar ontbijten echt top! Vr...
De Brasserie De Brasserie 267 meter Ik ging gezellig met mijn dochtertje van 8 maanden lekker daar ontbijten echt top! Vr...
Recensies
Heerlijk ijs. Hebben er 20 minuten voor gereden. Maar zeker de moeite waard
Heerlijk vers ijs. Heerlijke milkshakes. Prachtig ingericht en super leuke bediening!
Heerlijk vers ijs en veel keuze in smaken.
Het lekkerste ijs van Meppel!!! Altijd heel veel keuze qua smaken en veel zitplaatsen, zowel binnen als buiten. De zit-schommels zijn bij de kinderen favoriet! Keurig toilet. Ook lekkere taartjes een bonbons in het assortiment.
Een ijssalon met heerlijk ijs maar ook lekkere taarten voor bij een kopje koffie. Je kan er fijn binnen en buiten zitten. Wekelijks zijn er weer nieuwe smaken. De prijs is wel wat Aan de hoge kant. 1,50 per bolletje.
Vroeger kwam ik hier al toen het net open was. Nu vele jaren later is het heel erg veel beter geworden. De zaak ziet er modern uit en is goed ingericht. Genoeg soorten ijs tegen een goede prijs. 2 smaken in een bakje voor 1.60! Personeel aardig en vriendelijk!
Niet alleen uitgebreide keuze in ijs, maar ook heerlijke koffie met wat lekkers er bij.
Nette en leuke bediening, maar het belangrijkste is : heerlijk ijs en bonbons! Super leuke zaak!
Fantastisch lekker ijs, veel keuze
Leuke inrichting, creatief! De verkoopster was erg vriendelijk. Een tosti besteld, maar was eerder geroosterd brood, de kaas was niet gesmolten en er zat totaal geen smaak aan. Tevens zat er tot onze verbazing een beetje chips bij, helaas was deze slof. Aangegeven dat het niet naar wens was. De verkoopster gaf aan het door te geven. Daarna hebben we ijs besteld, dit is duidelijk hun expertise en je proeft kwaliteit. Misschien dat ze de tosti 's beter achterwege kunnen laten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid