facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsclusief

IJsclusief

Info

Wij gaan leven vanuit onze passie voor ondernemen en ijs bereiden! Ons motto "Puur en (H)Eerlijk" dit willen we graag met iedereen delen!



"Wij wensen graag iedereen een geniet moment met huisgemaakt ijs, broodjes, koffiespecialiteiten, Italiaanse lekkernijen en overheerlijk gebak. IJsclusief staat voor kwaliteit en dat proef je!Ons seizoen loopt van begin maart tot kerstavond.We zien jullie graag in de ijssalon! Tot snel!Team IJsclusief"
Adres: Groenestraat 69, 6991 GD Rheden, Gelderland, Netherlands
Stad: Rheden
Route: Groenestraat 69
Postcode: 6991 GD


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:30
Zaterdag: 10:00 - 21:30
Zondag: 11:30 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Maarten Liet Rheden IJssalon Maarten Liet Rheden 188 meter Heel lekker zelf gemaakt ijs, geserveerd door de super enthousiaste Demi. Een aanrade...
Recensies
Juni 2022. Heerlijk ijs! Maar ook voor een tosti kun je hier terecht. Gezellige stad; vooral tijdens de Jaarmarkt.
Ruim assortiment, leuke bediening en vooral genieten van het ijs.
IJsclusief, voor deze speciaalzaak rijd je gewoon om. Voor ons Velp is het maar een klein stukje. Zelfs toen wij nog in Arnhem woonde reden wij speciaal naar Rheden. Soms zijn er gekke smaken maar alles is van zo'n hoge kwaliteit dat je alleen maar kan genieten. Een echte aanrader voor de ijsliefhebber. Oh ja nu hebben ze ijs in wafels. De foto is met jamaican rum
Heerlijke Italiano Panini met daarbij een verrukkelijke ijskoude ijskoffie. Het was weer Top. Zoals altijd. Klasse.
Het ijs is hier heerlijk!
Vanmiddag met ons gezin een ijsje gehaald. Heel vriendelijke bediening, leuk aangeklede zaak en heerlijk ijs! Echt een aanrader!
Ijs was erg lekker. Alleen helaas zat er een haar in het ijs. Was niet van een mens. Daar was het te stug en dik voor. Dus helaas weg gegooid.
Super leuke plek met aardig personeel en lekker eten.
Fantastisch Italiaanse ijs in vele smaken. Supervriendelijke bediening. Gluten - lactosevrij is ook mogelijk. Gezellige zitjes binnen waar je rustig van je consumptie kunt genieten. Een omweg meer dan waard.
Deze ijssalon is zéér druk bezocht en waarom, denk je? Juist: ze hebben er het lekkerste ècht Italiaanse ijs van de wijde omtrek èn het allerleukste personeel. Wat wil je nog meer? Oja, de espresso is er ook prima!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar IJsclusief met het openbaar vervoer


Rheden, Dorpskerk 160 meter
29
Rheden, NH Kerk 170 meter
29
Rheden, Dorpskerk 170 meter
29
Rheden, NH Kerk 170 meter
29
Rheden, Oranjeweg 370 meter
29

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid