facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsboerderij 'Op de nieuwe kampen' Vinkel

IJsboerderij 'Op de nieuwe kampen' Vinkel

Info

Bij ijsboerderij in Vinkel, hebben we hemels boerderij ijs. Geheel zelfbereid met verse koeienmelk of verse vruchten uit de streek. Kom genieten bij Op de nieuwe kampen

Geschiedenis

Mooi weer kom terrassen bij op denieuwwekampen.....Naast het bereiden van ijs, ontvangen we ook klassen.. We geven les op de boerderij! kijk voor meer informatie op: www.klasseboeren.nl

Adres: nieuwekampen 34, 5382 JN Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0735325511
Stad: Vinkel
Route: nieuwekampen 34
Postcode: 5382 JN



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Vinkel, IJs maken kinderfeestje
Recensies
Vandaag hier het kinderfeestje van onze dochter gevierd die 6 jaar wordt. Wat een enorme aanrader! Er is aan van alles gedacht. Ijs maken, koksmutsen versieren, spelletjes, vrij spelen en er werd van alles verteld over de koeien en biggetjes. En tot slot overheerlijke pannenkoeken en een ijsje na. De kinderen hebben zich enorm vermaakt!
Heerlijk ijs. Jammer dat ze nog geen vers ijs hadden. Vriendelijke mensen. Volgens mij ook leuk voor kleine kinderen.
Lekker ijs, vriendelijke bediening, schattige biggetjes!
Zeer lekker ijs, met smaken die je niet veel tegenkomt. De speelschuur viel ook wel in de smaak, staat alleen wel wat overvol. Ik was blij te lezen dat je biggetjes kon zien , tot ik daar kwam; ik had een stal verwacht waar de biggetjes met moeder zouden liggen . NIet een uitstal raam op een hok waar bijna geen beweegruimte is voor moeder en de biggen.
Ik geef een 3 sterren. Het ziet er leuk uit. Spelen vond ik niet echt mogelijk. De schuur staat vol met kleine tractors duwfietsjes en dergelijke. Een glijbaan met een bak maïs. Ziet er leuk uit. Maar vooral rommelig en het een en ander is kapot. .buiten proberen ze het ook leuk te maken voor de kids met zand en graaf machines om in het zand te spelen. Personeel was vriendelijk. Winkel ziet er leuk uit. Ijs zag r lekker uit. 1.50 per bolletje prima prijs. Biggetjes kijken was er geen sprake van. Grot mama big lag in een kleine hok achter in het restaurant daar kon je achter het glas in kleine hok kijken. Daar lagen de biggetjes. Daar zagen we weinig van. Door het glas kijken ging moeilijk door de weerspiegeling. Ik vond het zielig dat de grote varken zo vast lag in een minie hokje. Of mijn verwachting lag te hoog. Ik had verwacht dat ze in de stal lagen en je dan kon kijken. Ik vond dit zielig. Dat gaat mijn dierenhart niet van kloppen. Ik denk als e de schuur netter en veter opknappen het beter gaat lopen. Ze zeggen. Stil gang is achteruitgang. Dat is in dit geval aan de orde. Desondanks: Ik raad het bezoekje wel aan voor de kleine kids, gezinnen en een stop voor een ijsje.
Niet heel bijzonder..... al geloven ze dat zelf wel. IJs was een beetje flauw van smaak. En het kijken naar de pasgeboren varkens was ook niet echt een visitekaartje. De zeug ligt opgesloten in een hok met 0,0 bewegingsruimte. Ik ben geen boer en heb er geen verstand van, maar het ziet er niet heel erg "dierenwelzijn" uit.
Lekker ijs en bier. Leuk voor kids om te spelen. Biggetjes kijken ook leuk, wel naar beeld dat mama eigenlijk vast ligt in een klein hok. Geen idee of dit standaard is. Koffie kan beter.
Vriendelijk personeel ijs lekker ook schappelijke prijs maar biggetjes kijken achter glas waarin mama geklemd lag in een mini hok nee dat hoeft voor mij niet. Biggen lekker vrij in een stal dat had ik gehoopt niet dit.
Wij zijn een paar dagen op pad en wilde een bezoekje brengen aan de ijsboerderij. Geopend tot 19.00 uur staat er op de website. We waren er rond 15.00 uur en niets of niemand te bekennen. Zijn voor niets naar de ijsboerderij gereden...zo jammer !!!
Ijsjes waren lekker en vriendelijke bediening, veel mensen klagen over hoe moeder Varken er lag met haar kleintjes moar vuur ons is dat heel normaal....net moar wai gewend bent en wai verwacht zeg moar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid