facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijsboerderij de Bûterkamp

Ijsboerderij de Bûterkamp

Info

boerenroomijs, boerengolf, excursie, boerderij, ijskar, boerderijwinkeltje, coupe roomijs. kinderijs, biologische melk, levering aan horeca en evenementen



"IJsboerderij de Bûterkamp, als de bordjes voor aan de weg hangen is de ijsvitrine geopend.Naast ijs kan u ook een kopje koffie bij ons komen drinken."
Adres: de buterkamp 1, Oudemirdum
Stad: Oudemirdum
Route: de buterkamp 1


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ijsboerderij friesland, ijsboerderij workum, ijsboerderij terherne, ijsboerderij leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgboerderij: Tusken bosk en mar. Zorgboerderij: Tusken bosk en mar. 90 meter Leuke plek om stage te lopen en ervaring op te doen!
Loonbedrijfverf Loonbedrijfverf 1 km Loonbedrijf Verf
Deem's IJshoekje Deem's IJshoekje 1 km Zin in een lekker ijsje? Kom snel naar Deem's IJshoekje voor heerlijk schepijs van Ca...
Recensies
Van camping Rijsterbos fietsen naar bûterkamp daar lekker ijsje eten met verse aardbeien en slagroom.
Veel meer dan een lekker ijsje eten!! De kinderen spelen er graag even op de speelgoed fietsjes en traptrekkers werden speciaal voor ze uit de schuur gehaald. Voor stadskinderen een ideale gelegenheid om te bekijken waar melk vandaan komt!
Heerlijk ijs, leuke om even bij de dieren te kijken en dat de kids ook even op het erf kunnen spelen
Fantastisch ijs voor een goede prijs. Is ook goed nagedacht over het afvalprobleem
Leuke ijsboerderij aan fiets en wandel route Heerlijk ijs mmm
Lekker ijsje, wel erg prijzig
Heerlijk zelfgemaakt ijs bij de boer! Deze ijsboerderij is zeker de moeite om even bij langs te gaan na een wandeling of fietstocht door de omgeving. Lekkere smaken ijs en daarnaast ook een klein, maar leuk boerderijwinkeltje. Voor de kinderen zijn er traptrekkers en skelters aanwezig. Goede prijs-kwaliteitsverhouding ook!
Ijs was wel aardig maar erg duur
Aanrader om te bezoeken. Heerlijk ijs in diverse smaken en een leuke kleine boerderijwinkel met allerlei Fryske producten. Buiten kun je zitten en van het ijs en de boerderijgeluiden genieten. Ook de mogelijkheid tot het spelen van boerengolf.
Alleen kleine bekertjes ijs beschikbaar voor 2 euro die je zelf uit de vriezer moet halen. Wel lekker ijs, maar ik had er meer van verwacht op vrijdagmiddag 4 uur voor het pinksterweekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid