facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsboerderij Catsop

IJsboerderij Catsop

Info

Altijd vers en ambachtelijk!!!
Al ruim 40 jaar ervaring en wordt inmiddels alweer 17 jaar door de derde generatie gerund.

Adres: Op de Dries 4, 6181 Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: +31639655093
Stad: Elsloo
Route: Op de Dries 4
Postcode: 6181


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Catsop IJsboerderij openingstijden, Coco ijssalon, Op de Dries 4 Elsloo, Catsop Elsloo openingstijden, IJsboerderij Limburg, Camping Catsop
Recensies
Altijd gezellig, ijscoupe divers en super lekker. Heerlijke wafels en diverse soorten koffie, bediening vriendelijk. TOPPIE
Geen woorden voor zo verrukkelijk, zelfs dat is een understatement. Heerlijk gesmuld van een coupe Mokka Caramel en Dame Blanche, zo lekkerecht nog nooit gehad. Echt een aanrader! Helaas gaan wij morgen weer verder op reis.
Beste en lekkerste ijs uit de hele omgeving. Mooie lokatie vanhieruit te wandelen. Royale porties en heerlijke koffie varianten en t.p. gemaakte verse wafels. Aanrader..kom hier regelmatig.
Ondanks dat er genoeg ijszaken in de buurt liggen, rijd ik met alle liefde een stukje verder om bij jullie ijs te komen eten. Leuk terras met genoeg zitgelegenheid en een groot assortiment. Meisjes achter de vitrine zijn altijd erg behulpzaam en vriendelijk! een echte aanrader!
Heerlijke sorbets, ijskoffie, milkshakes, drankjes en gebak. Het zelfgemaakte ijs is van uitmuntende kwaliteit net zoals de ijskoffie en milkshakes die beiden met heerlijk ijs zijn bereid. Helaas is het terras te klein bij zonnig weer waardoor regelmatig alle banken en stoelen bezet zijn. Bij zonnig weer staat er dan ook een lange rij bij de kassa. Uiteraard is dit ook een teken dat ijsboerderij Catsop enorm populair is, waardoor je er weer verzekerd van bent dat hier superieur ijs, ijsdrankjes en gebak word verkocht.
Heerlijk ijs om van te genieten. En niet te vergeten de warme wafels met een cappuccino als toetje. Het is toppie !!
Tijdens de wandeling een lekker stopje gemaakt met een heerlijk kopje koffie en een lekkere verse wafel. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er is genoeg gedaan om 1,5 afstand te kunnen houden. Aanrader om even te stoppen als je hier voorbij komt!
Prachtige zaak in verbouwde boerderij. Grote tuin met veel zitgelegenheid om het ijs rustig op te eten. Heb zelden zo lekker ijs gegeten Ik heb geen aandelen
Een enorme keuze aan heerlijk ijs. Heel gezellig terras en alles op gepaste afstand. Vriendelijk personeel.
Grote zaak met veel zitgelegenheid. Het ijs is van hoge kwaliteit met een brede keuze in afwisselende smaken. Een mooi terras in een grote tuin. En een speelweide waar kinderen zich kunnen uitleven terwijl ouders rustig van hun ijsje of wafel genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid