facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJs van Tony

IJs van Tony

Info

IJs van Tony, een bekende naam in Assen. Met al meer dan 50 evenementen op onze naam hebben wij ruime ervaring in verschillende soorten feesten en partijen. Meer info? bel 06-22982302.

Geschiedenis

IJskar met verschillende soorten IJS.



"Wij van ijs van Tony hebben verschillende foodtrucks en mobiele ijskarren. Met onze foodtrucks reizen we heel Nederland door en staan we op verschillende festivals,Tevens zijn onze foodtrucks en mobile ijskarren ook te huur voor verschillende doeleinden zoals, bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en nog veel meer. ."
Adres: 9407KJ Assen
Telefoonnummer: 06-22982302
Stad: Assen
Postcode: 9407KJ


Recensies
Heerlijk ijs. Maar ook de andere foodtrucks zijn van uitstekende kwaliteit. Churros, crepes en andere snacks zijn zeker de moeite waard. Daarnaast ook gezonde snacks die altijd vers zijn.
Ijs van Tony ingehuurd om bij ons het dessert te verzorgen. Was ruim op tijd, heerlijk Italiaans schepijs en Henk is een gezellige persoon. Kortom echt een aanrader.
Ik had ze geboekt om het toetje te verzorgen na een diner. Ongeveer 30+ gasten had ik. Bij de geboekte tijd, geen Ijs van Tony. Na meerdere keren bellen kreeg ik ze te pakken. Ze waren het vergeten. Voor de kinderen was het echt een grote teleurstelling. Ik hoop dat mijn ervaring met ze uniek is en niet vaker gebeurt.
Heeeeeeel lekker ijs! Overigens zijn hun crêpes, smoothies en ice koffie’s ook om je vingers bij af te likken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid