facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJs en Spijs

IJs en Spijs
Adres: Burgemeester van Hultenstraat 1A, 5443 AP Haps, Nederland
Telefoonnummer: 0485 321 913
Staat: Noord-Brabant
District: Land van Cuijk
Stad: Haps
Route: Burgemeester van Hultenstraat
Huisnummer: 1A
Postcode: 5443 AP


Openingstijden

maandag: 12:00–22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00–22:00
donderdag: 12:00–22:00
vrijdag: 12:00–22:00
zaterdag: 12:00–22:00
zondag: 12:00–22:00

Recensies
Ja, die titels die ze ieder keer maar weer winnen is echt niet voor niets. Was alweer even geleden dat we zijn geweest maar alle ijssmaken die we bestelde wwlaren allemaal even lekker! Van klassieke smaken tot bijzondere samenstellingen. Keus genoeg maar niet overdreven veel. De ruimte zelf kan wel een keer een leuke update krijgen of misschien zelfs een betere locatie!? Ach, beetje kneuterig is prima natuurlijk, het ijs is gewoon fantastisch!
Vriendelijkheid kost niets toch laat dat vaak de wensen over hier niet, het ijs is super een mooi assortiment bonbons en mooie homemade chocolade kado's voor een erg schappelijke prijs ook super dat je zo in de ijskeuken/chocolaterie kunt kijken.nEcht een aanrader als je in de buurt komt, wij gaan iig zeker nog eens terug.
Super ijssalon. Heerlijke smaken. Vriendelijk personeel. Erg druk dus dat zegt genoeg. Zijn niet voor niets winnaar. TERECHT
Een van de betere Ijs salons in de regio.nHeerlijk ijs met liefde en vakmanschap bereid. Diverse keren Nederlands kampioen, ook weer in 2024 !! Top !!
Heel klein ijs en chocola restaurant met heerlijk ijs en van tijd tot tijd buitengewoon originele smaken,de bonbons zijn ook voortreffelijk,je zou wensen dat ze op een betere locatie zaten,maar dan liep het denk ik storm ,een terechte prijswinnaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid