facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJmondpopschool.nl

IJmondpopschool.nl

Info

De plek om jouw muzikale talent te ontwikkelen



"De IJmond Popschool is dé plek voor elke beginnende muzikant, gevorderde en zelfs de professionele muzikant. Gitaarles, Basles, Pianoles, Zangles, Drumles en Bandles in Beverwijk en Heemskerk Wij bieden uitgekiende lesprogramma’s waarmee jouw mogelijkheden optimaal ontwikkeld kunnen worden en waar goed rekening gehouden wordt met je ambitie. Beginnen vanaf het begin, techniek bijschaven, stijl- en repertoirekennis uitbouwen, met je favoriete muziek meespelen, muzieknotatie leren lezen en samenspelen. Kortom, voor ieder wat wils. In onze studio met alle voorzieningen begeleidt ons ambitieus, ervaren en vakdeskundig docententeam je met praktijkgericht lesmateriaal. Je kunt kiezen uit prive gitaarles, duoles en groepsles."
Adres: Parallelweg 7, 1948 NK Beverwijk
Telefoonnummer: 0645404220
Stad: Beverwijk
Route: Parallelweg 7
Postcode: 1948 NK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor de Kunsten Beverwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk 1 km Voor cursussen muziek, dans, theater en beeldende kunst.
De stemcoach De stemcoach 2 km Als Stemcoach geef ik binnen het bedrijfsleven/overheid trainingen: zoals communicati...
Recensies
Super leuke muziekles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid