facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IISPA

"Sportbedrijf Almelo hecht grote waarde aan het mogelijk en toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo. Om die reden faciliteren we hoogwaardige sportdeelname voor iedereen, van breedte- tot topsport. Door veilige en schone accommodaties met klantgerichte faciliteiten te bieden, en door aansprekende sportactiviteiten en sportevenementen te organiseren. Sportbedrijf Almelo onderneemt vanuit enthousiasme voor de sport en met oog voor de klant als een proactieve, flexibele en betrouwbare partner voor en van de sport."
Adres: Stadionlaan 60, 7606 JZ Almelo
Telefoonnummer: 0546711911
Stad: Almelo
Route: Stadionlaan 60
Postcode: 7606 JZ



op zoek naar gerelateerd: iispa almelo agenda, sportbedrijf almelo, iispa almelo jazz, sportpark almelo honden zwemmen, iispa almelo kickboksgala, zomerabonnement sportpark almelo, iispa almelo freerunnen, babyzwemmen sportpark almelo
Recensies
Enige minpunt wat ik kan noemen is bij ene hal heb je geen rugleuning, verder topsporthal en genoeg parkeer ruimte.
We zijn naar een school kinder toernooi geweest. Spannend voor de kinderen en leuk om te zien.
Bij het Internationaal Indoor Sportcentrum Almelo IISPA is voldoende te zien, beleven en ontdekken! De IISPA is centraal gelegen bij de A1 en heeft een goede verbinding met trein en bus. De IISPA is veelzijdig en multifunctioneel inzetbaar en is bestemd als evenementenlocatie. Er worden in de IISPA meerdere internationale kampioenschappen georganiseerd.
Restaurant erg duur en geen voorraad genoeg terwijl ze wisten dat er een toernooi was. Zalen erg verspreid waardoor veel moest lopen.
Mooie turnhallen, maar er zijn een aantal dingen die onderhoud nodig hebben.
Mooie sportaccommodatie, maar helaas geen horeca geopend. Alleen een koffiecorner voor een evenement met meer dan 100 deelnemers.
Mooie, ruime sporthal. Alleen vrij weinig parkeergelegenheid, zeker als mensen de auto 'gewoon' schuin neerzetten en meerdere plaatsen in beslag nemen. De hal ziet er nog erg nieuw uit. Ideaal dat de zalen zijn op te delen. En de tribunes daarmee ook aanpasbaar aan het evenement.
Sporthallen en horeca zijn top. De ventilatie in de kleedkamers enige minpuntje
Mooie Sportaccommodatie met goede parkeergelegenheid, mogelijkheid tot het beoefenen van veel binnen sporten met goede faciliteiten, ook voor toeschouwers
Kantine was dicht.... sporthal wel oke!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar IISPA met het openbaar vervoer


Almelo, Stadion 120 meter
21
Almelo, Stadion 150 meter
22
Almelo, Woonboulevard 260 meter
21
Almelo, Nieuw Witvoet 290 meter
21
Almelo, Woonboulevard 300 meter
22
26

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid