facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Igro typografisch ontwerp

Igro typografisch ontwerp

Info

Grafisch ontwerp met inhoud. Ik geef een heldere vorm aan uw boodschap, met gevoel voor typografie en tekst.



"Grafisch ontwerp met inhoud. U heeft een duidelijk doel voor ogen? Ik help u dat doel te bereiken met mijn ontwerpen. Helder van vorm, zonder al te veel poespas, en helder van inhoud. Want een ontwerp kan nog zo mooi zijn, het schiet zijn doel voorbij als de inhoud niet klopt. Ook op dat gebied denk ik graag met u mee. Ik verzorg huisstijlen, flyers, brochures, jaarboeken, schermpresentaties, banners, nieuwsbrieven etc."
Adres:
Telefoonnummer: +31 6 22517070
Stad: Noordwijkerhout


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blondt Grafisch ontwerp reclame en concept Blondt Grafisch ontwerp reclame en concept 623 meter Jouw reclamestudio voor het MKB, ik ontwikkel jouw boodschap tot een unieke visuele i...
Pixit Ontwerpstudio Pixit Ontwerpstudio 726 meter Ik ben er met een paar meiden een fotoshoot laten doen. Zijn echt goed gelukt.
Recensies
Irene heeft prachtige visitekaartjes en afsprakenkaartjes gemaakt voor mijn praktijk Stralend aan Zee in Noordwijk. Al het contact ging via email. Ze snapte gelijk wat ik bedoelde en vertaalde mijn wensen in mooie ontwerpen. Irene dacht mee en hielp mij een goede keuze te maken. De kaartjes waren snel klaar en zelfs bij mij thuis gebracht. Dikke tien voor Irene en Igro!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid