facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iGrace

iGrace

Info

iGrace, coaching die bij je past.
Sparren, een andere invalshoek.
Praten, om verder te komen.
Sessies, een vruchtbaar traject

Geschiedenis

Kijk voor uitgebreide informatie op de website http://www.igrace.nl

iGrace, coaching die bij je past.
Samen op een positieve manier de situatie, je gedrag, gedachte en gevoelens tegen het licht houden om te kijken naar jouw (nieuwe) kansen en mogelijkheden. Oplossingsgericht, doeltreffend en praktisch aan de slag met de reden die ervoor zorgde dat je wilde komen praten bij iGrace. iGrace is er voor volwassenen, jongeren en kinderen. Samen aan de houten tafel (of door middel van een videoverbinding via Skype of VSee). Enthousiast, oprecht, betrokken, duidelijk, creatief, eerlijk en respectvol werken aan jouw zelfoplossendvermogen en bijbehorende zelfvertrouwen. Dat is iGrace.

iGrace gaat over 'gedragswetenschap'. Oftewel, bewust zijn van je gedrag. Hoe is jouw gedrag in situaties die zich voordoen in het leven? Hoe reageer jij? Hoe ga je met 'problemen' om? Bereik je door dat 'gedrag' het gewenste resultaat? Welke aanpassingen of acceptatie hebben jouw gedrag nodig om verder te komen in de situatie waar je nu in zit? … burnout, relatieproblemen, (werk)stress, weinig zelfvertrouwen, rouwverwerking, opvoeding van je kinderen, acceptatie en omgaan met lichamelijke klachten/beperkingen... Praten helpt!
Om te komen tot passende coaching bij jouw kracht en kunde, werkt iGrace vraaggericht vanuit een sociaal ecologische empowerment werkwijze.
Waar ligt je basis (biologisch)
Je persoonlijke ontwikkeling (psychologisch)
Jij in je huidige leefomstandigheid (ecologisch)
Deze werkwijze komt voort uit de visie dat jouw persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden is met jouw omgeving en dus niet zomaar op zichzelf staat. Wat je omgeving wil, denkt en doet is van invloed op jou en omgekeerd.

iGrace geeft niet alleen face tot face ondersteuning, maar maakt ook gebruik van de mogelijkheden van onder andere WhatsApp en Skype. iGrace. is de Skypenaam, zodat videochat ondersteuning geboden kan worden. iGrace werkt op afspraak.



"iGrace is de coachingspraktijk van Grace Eijpe en gevestigd in Boven-Leeuwen. iGrace werkt op afspraak van ma t/m vrijdag van 9:00-21:00 uur.Samen op een positieve manier de situatie, je gedrag, gedachte en gevoelens tegen het licht houden om te kijken naar jouw nieuwe kansen en mogelijkheden. Oplossingsgericht, doeltreffend en praktisch aan de slag met de reden die ervoor zorgde dat je wilde komen praten bij iGrace. iGrace is er voor volwassenen, jongeren en kinderen. Samen aan de houten tafel of door middel van een videoverbinding via Skype of VSee.iGrace is Certified Partner van:*Persoonlijke Stijl disc profiel van Q4-Profiles*Persoonlijke Profiel Analyse van Thomas international."
Adres: Wilgenstraat 5, 6657 AL Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 0636513564
Stad: Boven-Leeuwen
Route: Wilgenstraat 5
Postcode: 6657 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid