facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Igor Gieltjes - Intense Coaching

Igor Gieltjes - Intense Coaching

Info

Als Organisatie Coach richt ik mij op het laten stromen van potentieel in de verschillende systeemlagen van een organisatie. Wat heeft de organisatie nodig om onbelemmerd te ontwikkelen en door te groeien.



"Als coach richt ik mij op het laten stromen van potentieel in de verschillende systeemlagen van een persoon, team of organisatie. Wat er nodig is om onbelemmerd te ontwikkelen en door te groeien, heeft mij altijd mateloos geïnteresseerd en gedreven. De vinger hierachter krijgen met als doel om de boel te laten stromen zodat successen behaald en gevierd kunnen worden. In flow realiseer je namelijk maximale groei!"
Adres: Korenmolenlaan 68, 1611XH Bovenkarspel
Telefoonnummer: 06 40 20 80 94
Stad: Bovenkarspel
Route: Korenmolenlaan 68
Postcode: 1611XH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koning Training Koning Training 655 meter
Stichting Nicole's Huiskamer Stichting Nicole's Huiskamer 713 meter Non Profit ANBI Stichting tbv. opvang & begeleiding van jongeren tussen12-18 jr Cali...
Volleybal trainers Volleybal trainers 801 meter Pagina voor alle volleybal trainers van Nederland
Stichting Welzijn Stede Broec Stichting Welzijn Stede Broec 838 meter Slechte instelling,alles wat je zegt hier wordt tegen je gebruikt. Ze hebben mij mijn...
Blink Coaching Blink Coaching 840 meter Veel kinderen en tieners zitten om verschillende redenen (even) niet lekker in hun ve...
Recensies
Door de ontspannen en veilige sfeer die Igor creëerde kon ik mezelf openstellen. Igor is zowel motiverend als confronterend wat mij ontzettend heeft geholpen in mijn proces. Ik ben Igor enorm dankbaar dat ik mede dankzij hem mijn vertrouwen en kracht heb weten terug te vinden! Igor enorm bedankt voor het meewandelen op mijn pad.
Igor is een heel prettig mens, luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft mij nieuwe inzichten verschaft. Topcoach!
Igor heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke zoektocht. Igor helpt je inzicht te geven in jezelf, in patronen en waar deze ontstaan. En om deze vervolgens te doorbreken. Igor voelde meteen vertrouwd! Mijn eerste persoonlijke coaching ervaring meteen een groot succes, bedankt Igor!
Igor is een toegankelijke en zeer bekwame coach. Hij stelt goede prikkelende vragen, inspireert en daagt uit. Vanaf de eerste ontmoeting was er een vertrouwd gevoel. Igor heeft mij inzichten gegeven en gereedschappen aangereikt waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik raad iedereen Igor aan die in hun persoonlijke ontwikkeling wil investeren.
Top coach! Igor heeft me uitstekend geholpen om een beeld te vormen van mijn verdere carrière. Igor luistert goed en is in staat om de juiste vragen te stellen en de lastigere onderwerpen bespreekbaar te maken. Ik beveel hem iedereen aan!
Igor is een zeer bekwame, hartelijke en warme coach die met zijn aanpak goed tot de kern kwam. Hierdoor kon ik weer vooruit op het moment dat ik zelf even tot stilstand was gekomen.
Igor heeft mij ontzettend goed geholpen in mijn zoektocht naar mijn plek op de arbeidsmarkt. Wat wil ik, wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten enz. waren voor mij vragen waar ik echt geen duidelijk antwoord op kon vinden. Met 2 gesprekken werd voor mij alles al duidelijk. Mede door zijn hulp heb ik nu een baan gevonden waar ik helemaal op mijn plek ben, en dat in Coronatijd. Echt een aanrader dus!
Na een geweldig traject kan ik igor aan iedereen aanbevelen. Fantastisch kerel, aardig, sociaal en kan zich erg goed inleven. Veel verstand van zaken. Wat ik prettig vond is het mooie balans tijdens het traject tussen jezelf leren kennen en tip en trics. Ik ben zeer blij dat ik dit met jou heb gedaan en dat ik er zoveel baat bij heb Thanks Igor het ga je goed!
Coaching gehad waar ik echt iets aan heb gehad. Veel heldere inzichten, juiste hulp en in voor een geintje wat het zeker ook luchtig maakt! Zou Igor zeker aanraden, leuke vent die z'n werk op een fijne manier uitvoert!! Bedankt!
Een uiterst bekwame coach! Het coachtraject is voor mij echt van toegevoegde waarde geweest. Ik heb Igor als een betrokken en intelligente man ervaren die uitblinkt in professionaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid