facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IGN Vastgoed

IGN Vastgoed
WIE ZIJN WIJ?

IGN Vastgoed B.V. is een organisatie die zich toegelegd heeft op het aan en verkopen van strategisch gelegen gronden binnen Nederland.

De bevolkingsgroei houdt aan en huishoudens worden kleiner, terwijl de recente recessie voor een behoorlijke stagnatie in de woningbouw heeft gezorgd. Gelukkig zien we in de bouwsector weer signalen van herstel. Het inlopen op de ontstane achterstand alsook het gelijke tred houden met de gebruikelijke groei, rechtvaardigt de verwachting dat de woningbouw flink zal toenemen. Omdat de beschikbare Nederlandse bouwgrond daardoor schaarser wordt, zullen bestaande woongebieden moeten uitbreiden naar naastgelegen niet bebouwde gebieden. Wij focussen ons met name op die percelen waar een dergelijke uitbreiding op termijn aannemelijk lijkt.

"IGN Vastgoed B.V. is een organisatie die zich toegelegd heeft op het aan en verkopen van strategisch gelegen gronden binnen Nederland."
Adres: Trasmolenlaan 12, 3447GZ, Woerden
Telefoonnummer: +31 30 200 8210
ln.deogtsavngi@ofni
Stad: Woerden
Route: Trasmolenlaan 12
Postcode: 3447GZ


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 02:18-01:00
Zondag: 02:18-01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badgenl Badgenl 846 meter Ik heb een paar voetbalschoenen teruggestuurd die me € 199,99 hebben gekost op 20 jul...
Impress - 4DMS Impress - 4DMS 861 meter Geweldige printstraten met aanvullende service..
GroenWest GroenWest 951 meter Slecht service/luisteren niet/reparatie duurt maanden/liegen/zijne niet serieus/als b...
Gevaert makelaars Gevaert makelaars 1 km Hele kundige en aardige makelaar die echt met je mee denkt en de tijd voor je neemt. ...
Linda Makelaardij Linda Makelaardij 1 km Prima makelaar, luistert goed naar de wensen van de klant en denkt mee over meer dan ...
Ecreation Ecreation 1 km www.ecreation.nl is een creatief mediabureau dat oplossingen bedenkt en ontwikkelt op...
WITT - Johan de Wittlaan WITT - Johan de Wittlaan 1 km In Woerden worden aan de Johan de Wittlaan, vlakbij het mooie centrum en het station,...
De Koning makelaars Nieuwbouw De Koning makelaars Nieuwbouw 1 km Geduldige en behulpzame makelaar. De Koning Makelaars in Woerden hebben ons geholpen ...
Hof van Leyland Hof van Leyland 2 km In Hof van Leyland woon je in het Groene Hart, in Woerden. Een prachtige woonwijk met...
Stella Lab Stella Lab 2 km Stelle Lab is een onafhankelijk laboratorium, zonder eigen asbestinventarisatiebureau...
Recensies
Goed geïnformeerd door de adviseur van IGN bij onze eerste aankoop. Wordt regelmatig op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!
In eerste instantie een prima partner voor grond. Helaas laatste keer zeer onnauwkeurig, en slordig in het verwerken van de stukken! Als je ze belt, hebben ze t er over dat er verwarring is ontstaan, terwijl er gewoon onnauwkeurig word gewerkt! Terug bellen is en blijft ook lastig. Mijn laatste aankoop is het wel geweest bij deze "partner". Helaas, want was voorheen tevreden!
Ik ben inmiddels al zonder overdrijven minimaal 25 keer gebeld door dit bedrijf. Al vele malen gevraagd hiermee te stoppen, maar ze doen alsof ze van niets weten terwijl het elke keer dezelfde persoon en nummer is. Opdringerig en vervelend! Dus nu maar even zo. Mij niet meer bellen!
Benaderingswijze voldeed aan een passende bejegening. In eerste instantie gaf ik aan weinig tot geen interesse te hebben, echter heeft de medewerker mijn interesse op een schappelijke en bewonderenswaardige wijze kunnen opwekken. Vervolgens na meervoudig telefonisch contact op een fysieke wijze contact . Op een heldere en transparante wijze zaken gedaan. Risico analyse, winstgevende factoren en actuele aspecten volledig voor mij als consument uiteengezet. Daarbij beschikte ik over voldoende bedenktijd en was er gedurende het hele traject naar mijn inzien en gevoel totaal geen zogeheten sales pressure. Prima méthode en prima kerels!
Een hele goede aanrader als je nieuw bent in de grondwereld. Eerst investeerde ik in panden en huizen, maar dit bedrijf kan ook wel goed voor zaken zorgen. Er is duidelijk te merken dat de projecten die ze bieden geen gewone projecten zijn. Ik ben recent ingestapt bij het project "De Zuidplas". En dat ging geweldig het gesprek. Leuke werknemers en hebben er veel verstand van.
We hebben fijn zaken gedaan met IGN Vastgoed. Een bedrijf dat zeer transparant is, projecten met een bestemmingsplannen en niet binnen een visie. Indien u nog niet bekend bent met het product grond zou ik mij goed laten informeren door deze organisatie, ze laten alles duidelijk en helder zien via ruimtelijkeplannen.nl wat ik nog nooit heb meegemaakt bij andere partijen waar ik zaken mee doe. Aanrader!
Transparant bedrijf en leggen duidelijk de projecten uit, ook welke risico's er zijn met bepaalde projecten, houden rekening met gevoelens en omstandigheden. Top bedrijf!
Ik investeer nu al 3 jaar in verschillende grondproposities bij verschillende partijen en geen enkele partij heeft mij ooit verteld over ruimtelijkeplannen.nl, door de heren van IGN Vastgoed weet ik doormiddel van de cursus ruimtelijkeplannen.nl nu exact waar ik naar moet kijken. Heren bedankt!
Goed bedrijf met duidelijke adviseurs in grond bij IGN Vastgoed. Zeer professionele organisatie met een mooi resultaat!
Ongewenst en agressief contact. Via dubieuze wijze achterhalen ze contactgegevens en wordt ik door 'Piet' gebeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid