facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iepen Air Bios

Iepen Air Bios

Info

Hij is er weer deze zomer: de geweldig leuke Iepen Air Bios! Vier films over samenleven in een wereld die steeds sneller veranderd. Dus neem je vrienden, buren en familie mee en ga er heerlijk voor zitten tijdens een van de gratis filmvertoningen.



"Pathé Leeuwarden Geniet van de nieuwste films vanuit de Relax Seat. Elke dag wordt een breed aanbod filmtitels vertoond met voor ieder wat wils. Ervaar het beste beeld en geluid."
Adres: Zamenhofpark, Bilgaard rand Leeuwarder bos, Leeuwarden
Stad: Leeuwarden
Route: Zamenhofpark, Bilgaard rand Leeuwarder bos


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vincent Schiphorst Foto en Film Vincent Schiphorst Foto en Film 812 meter Zeer kundige en creatieve professional. Je wilt hem zeker bij je projecten hebben! Vo...
Storyvalley Storyvalley 932 meter Ben jij (aanstormend) film- of documentairemaker, artiest, storyteller of audiovisuee...
Burmania Bevers Burmania Bevers 3 km Scouting opvoed service is helemaal prima :
Recensies
Vooraf online de film reserven, inclusief de stoelen. Overal zitjes om te wachten. Liggend de film bekijken! We zaten wel op de eerste rij: dan moet je continue je hoofd bewegen om alles te zien, inclusief bij lange ondertitels. Geen pauze; maar vooraf kon je bij de zelf-scan kassa van alles kopen.
Fijne bioscoop! Heerlijk stoelen, veel ruimte en geweldig geluid. Prima inchecken met Apple Watch/wallet of Pathé app. Aanrader!
Eindelijk vind ik het weer leuk om naar de bioscoop te gaan. Dat irritante geritsel van zakjes en geslurp uit flesjes hoor ik bijna tot niet meer. Comfortabele verstelbare stoelen qua rug/benen, het geluid is top, een naar je toe beweegbaar tafeltje, geen pauze meer kan lastig zijn mbt hoge nood, wél wordt het op een gegeven moment erg warm in de zaal 7. Dan mag de airco wel even aan. En dat geklets van de buren af en toe tussendoor vond ik vervelend. Voorvde rest: lang leve Pathé!
De atmos zaal is dankzij de laser projector top kwa contrast en vooral vollere kleuren geluid heel fijne afstelling in meeste zalen Wat wel jammer is dat overlast van andere meer word lwa telefoon gebruik en praten door de film Als ik de zalen vergelijk normal vs atmos is verschil aanwezig maar zijn de standaard zalen ook zeker prima ,atmos zaal is grotere zaal en beeld verhouding is breeder en dus wat beter,
Het is de eerste keer dat ik naar deze bioscoop ga en wat is die mooi zeg!! Alles is super duidelijk en er is snack,drinken en popcorn keuze genoeg!! Staat er een rij bij de kassa ? Geen probleem want ze hebben een zelfscan! Ook zitten de relax seat evht top en echt super comfortabel!! Echt een top bioscoop !!!!
Een geweldige bioscoop! Geluid en beeld goed en ziet er erg luxe uit. Inchecken is ook erg makkelijk. Het eten en drinken is wel duur.
Wel bizar dat we niet gewoon kunnen betalen met het wettelijk betaal middel hier… of ook wel los geld genoemd. Ben dus al verplicht om mijn kinderen een pinpas te geven… Verder hartstikke fijn hier hoor!
Al jaren niet meer in een bioscoop geweest. Heerlijke stoelen, top geluid en beeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een verwennerij!! Groot assortiment horeca artikelen. Lekkere Starbucks koffie. En verschillende soorten ijs! Popcorn is altijd lekker! De zoute popcorn is wel erg zout. Je kunt beter de zoet zout gemixte nemen. De stoelen zijn geweldig! Wat een ruimte! Wat heerlijk om in die stoelen te zitten. Vriendelijk personeel!
De stoel is comfortabel... hoeft niet elke keer stand als iemand langs wil komen. Mooi bioscoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid