facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iene Miene Mud Mode Accessoires

Iene Miene Mud Mode Accessoires

Info

Iene Miene Mud Heerhugowaard......Trends in Fashion Accessoires & Lampe Berger uit Parijs. www.ienemienemud.com

Geschiedenis

Winkel in bijouterie en mode accessoires, al 39 jaar "sinds 1975" de laatste trends in winkelcentrum Middenwaard Heerhugowaard. Wij adviseren - demonstreren en verkopen de hipste, leukste accessoires en zijn premium dealer van Lampe Berger uit Parijs . Dus loop eens binnen en laat u verrassen.
Check onze website alvast op: www.ienemienemud.com

Ook voor al uw goud-zilverinnames, via de branchevereniging De Beste Goudprijs. Gratis taxatie en geld direct op uw rekening gestort, en via het verplichte opkopers register van de politie geregistreerd, wel zo veilig, en vertrouwd.

Wanneer heeft winkelcentrum Middenwaard KoopZondag?
Elke laatste Zondag van de maand.

Adres: Middenwaard 19, 1703 SB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5717266
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenwaard 19
Postcode: 1703 SB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Semoda Fashion & Lifestyle Semoda Fashion & Lifestyle 2 km Super blij met mijn kleding... al vaker wat gekocht via de Website en de laatste keer...
Recensies
Prachtige collectie sieraden, voor elk wat wils van 5,00 euro tot 600,00. Heel veel merken en ook een dealer van Lampe Berger. Nu hebben ze ook een hele stoere lijn sieraden special voor heren...o.a. Ene Watch Brace Jewels XXTRESS & B&L Steel.
Wat een leuke-mooie winkel, laatst weer iets moois gekocht voor mijn vrouw en dat was een schot in de roos. Vorige week voor mijzelf ook trouwens geslaagd, met een gaaf horloge van Ene Watch met een race thema....helemaal leuk en dat voor 45,00 euro!
Leuke winkel vol betaalbare hippe sieraden ,en ze verkopen er Lampe Berger een huisparfum dat je huis zuivert van vieze luchtjes ,en het laat een heerlijke geur achter . Ideaal als je gekookt hebt .
Goh, wat een mooie winkel in winkelcentrum Middenwaard, kom hier niet vaak, maar dit winkeltje is zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken. Prachtige sieraden en leuk geslaagd voor een Lampe Berger brander.
Ik vind de sieraden er prachtig wel is niet alles even goedkoop maar dat is bij de juwelier meestal zo . Als je iets speciaals zoekt ga dan gerust even kijken .
Helaas gaan ze weg uit middenwaard. Wat een fijne winkel. Duidelijke uitleg en personeel dat de tijd voor je neemt. Echt een verlies voor middenwaard
Leuke winkel,enkelbandje gekocht,maar bleek thuis te klein.Terug gegaan,stukje gratis eraan gemaakt.Top service
Unieke en exclusieve sieraden. Enthousiast personeel, die de tijd nemen om te adviseren. Goede service
Hier is de klant nog wel koning, vlotte en keurige bediening, zoveel leuker winkelen, dan via internet.
gezellige winkel en leuk personeel mooie sieraden en lekkere geuren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid