facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ieders-kunst

Ieders-kunst

Info

Ieders-kunst is een atelier gelegen aan de Lekdijk. Een inspirerende plek waar mensen elkaar kunnen ont-moeten en creëren.

Geschiedenis

Ieders-kunst is een Atelier gemaakt in een oude appelschuur. Het Atelier ligt aan de lekdijk gelegen tussen Amerongen en Wijk bij Duurstede. Op het boerenerf waar het atelier een onderdeel van is, kun je veel inspiratie op doen om tot creativiteit te komen. In het atelier kunnen o.a. de volgende kunstvormen worden beoefend: keramiek, schilderen, tekenen, speksteen en houtbewerking. Omdat het zo'n mooie locatie is kan je er ook een feest geven. Hierbij kan je denken aan een verjaardagsfeest of iets anders in combinatie met creativiteit. Het is ook mogelijk om catering te laten verzorgen. Hierbij kun je denken aan taarten, lunch en diner / outdoor cooking. Om dan bij een vuurtje het glas te heffen. Samen komen we hier wel uit. Dit alles doen we met biologisch producten.

Adres: Aspergelaan 3, 3958 EC Amerongen
Telefoonnummer: 06-41821613
Stad: Amerongen
Route: Aspergelaan 3
Postcode: 3958 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUBLIC REVOLUTION PUBLIC REVOLUTION 390 meter We are a full service creative agency.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid