facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Identity Smartphone Reparatie

Info

Identity Smartphone Reparatie is het nummer 1 adres voor smartphone, tablet en iPad reparatie.

Geschiedenis

Wij van Identity Smartphone Reparatie begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn. Laat daarom snel het defect aan uw smartphone of tablet vandaag nog verhelpen door onze professionele reparatie engineers!



"Jouw bedrijf altijd bereikbaar - reparaties & mobiele abonnementen. "
Adres: Industrieweg 50-56, 3144 CH Maassluis
Telefoonnummer: 0031687252627
Stad: Maassluis
Route: Industrieweg 50-56
Postcode: 3144 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Refurbished Maassluis, Gsm shop Maassluis, Telefoon winkel Koningshoek, GSM Rijnmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobiworks Telefoonreparatie Maassluis Mobiworks Telefoonreparatie Maassluis 807 meter Smartphone&Tablet Laptop Reparatie Noordvliet 23/Maassluis
Recensies
Mijn Ipad laadde heel slecht op .. Gelukkig viel de schade mee en hoe het mij werd uitgelegd zo hartelijk en vooral zo professioneel .... Een aanrader deze zaak.... Mijn hand is klein ,maar mijn dank is groot
Zeer goede ervaringen met telefoon reparatie van mijn dochters IPhone 6S, werkt weer perfect met originele onderdelen en garantie! Ook nog zeer te vrede met de refurbished apparaten , iPhone 5, iPhone 5SE, en IPad air 2. Zijn nog steeds top toestellen en presteren als een nieuw toestel Gewoon een eerlijk, betrouwbaar en gezellige zaak met kennis en ervaring! Zeker aan te bevelen!
Hoe super is dat maandag 23 dec iets besteld voor onder de kerstboom. Zou dinsdag 24 dec binnen komen. Om 14.00 nog niet binnen. Gaat gelijk bezorgdienst bellen, deze konden vandaag niet leveren. Gaat de eigenaar van het bedrijf het pakket zelf halen in Rotterdam! Dit noem ik nog eens topservice als ik 10 sterren kon geven had ik dit gedaan. Mijn vriend krijgt zijn kerstcadeau dankzij hem!!!! Dank je wel!!
Prima service, vriendelijke medewerkers. Batterij laten vervangen en alles is volgens afspraak afgehandeld. Ook goede koffie :. Een bedrijf waar service nog telt.
Fijn voor die gene die wel een positieve ervaring hebben, maar helaas voor mij niet. Ik heb daar s'ochtens 2 mobiels gebracht. Een onbekend Chinees merk Leeco en een Samsung S6. Aangeven dat ik in de ochtend in de buurt ben en s'middags ergens anders heen moest voor werk. Na in de ochtend nog niks te hebben gehoord nog even langs gereden voor dat ik verder ging. Bij de Leeco zeiden ze gelijk dat ze er niks mee konden. Bij de S6 vertelde ze hoe ik het toestel moest rebooten. Ik had al aangeven dat ik dat had gedaan en dat niet werkte. Ik vroeg of ze dat al zelf hadden gedaan. Eerlijk gezegd niet we hadden het een beetje druk. Afgesproken om het toestel daar achter te laten en de volgende ochtend langs te komen. Zo gezegd... Nu gaven ze aan dat er niks meer aan te doen is. Ze hadden naar accu en beeldscherm verwisseld maar niks werkte. Ok jammer, maar bedankt voor de moeite. De Leeco model heb ik uiteindelijk zelf gemaakt. Opengemaakt en bleek een stekkertje los te zitten. Dat had voor hun een peuleschilletje moeten wezen. Als het vanwege het onbekende merk niet aandurfde hadden ze dat moeten zeggen. Ze hadden hier nog aan kunnen verdienen. Daardoor kreeg ik ook mijn twijfels over de S6. Daar uiteindelijk mee naar een Samsung reparatie winkel geweest en die hadden het zo gefixt. Alleen even aan de pc gehangen en klaar en geen kosten. Dus je begrijpt dat mijn ervaring niet positief is bij hun. Maar is nu wel positief voor mij. 2 werkende toestellen en geen kosten.
Snelle en professionele service. Kwam vanwege een kapot scherm, was binnen een uur gerepareerd. Aanrader!
Top service. Mn iphone had waterschade. Bij de apple store moest ik hem inruilen en 300 euro bij betalen om een nieuwe te krijgen. Maar gsm reparatie maassluis heeft hem voor een paar tientjes weer gerepareerd. Zeker aan te raden. Thanks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid