facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ideko Budget Wonen - De voordeligste meubeloutlet van Friesland

Ideko Budget Wonen - De voordeligste meubeloutlet van Friesland

Info

KIJK OP: http://www.idekowonen.nl
1e keus producten, maar altijd 50% voordeliger dan elders!

Geschiedenis

Idéko Budget is een bekend winkelbedrijf in Westergeest (Noordoost Friesland), in 1995 opgericht door Anja en Klaas Kooistra. Eerst werden er voornamelijk kleinspul en ongeregelde goederen verkocht, maar daarna kwam al snel de nadruk te liggen op de verkoop van meubelen en tapijt. Nu is het een allround zaak op het gebied van woninginrichting, inclusief luxe- en huishoudelijke artikelen. De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op online verkoop via internet. Er wordt door geheel Nederland geleverd!

Idéko Budget verkoopt uitsluitend 1e keus producten, afkomstig uit restantpartijen, overtollige fabrieksvoorraden, faillissementspartijen enz. Goederen waar niks mis mee is, maar altijd minstens 50% voordeliger dan elders. En levertijden kennen we niet! Gekochte meubelen kunt u direct meenemen of tegen een geringe vergoeding laten bezorgen. Online bestelde producten in onze webshop worden zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd! Iedere week is er aanvoer van nieuwe voorraden. Staat wat u zoekt nu niet op deze site? Volgende week kan het er zo tussen staan!

Van harte welkom!

Anja en Klaas Kooistra

Producten

• Bankstellen
• Hoekbanken
• Eetkamerstoelen
• Eetkamertafels
• TV meubelen
• Boekenkasten
• Salontafels
• Buffetkasten
• Matrassen

EN NOG VEEL MEER KEUS!
DIRECT HALEN,VEEL MINDER BETALEN!

Adres: Simmerwei 8, 9295 ka Westergeest (Friesland)
Telefoonnummer: 0511445493
ln.nenowokedi@ofni
Stad: Westergeest
Route: Simmerwei 8
Postcode: 9295 ka



op zoek naar gerelateerd: meubel outlet friesland, meubel outlet heerenveen, meubel outlet dokkum, meubel outlet leeuwarden, meubel outlet twijzelerheide, bankstellen friesland, meubel outlet drachten, teak meubelen friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoekbanken Outlet Friesland Hoekbanken Outlet Friesland 66 meter Veel keuze, mooie meubels, heel vriendelijke mensen.
Op'E Hichte Op'E Hichte 1 km "Woondecoratie, cadeau artikelen, friese producten, workshops, rouwwerk en bruid...
Recensies
Erg vriendelijk geholpen lekker met een kopje thee met iets lekkers en geslaagd voor 2x een 2 zitbank
Goede prijs kwaliteit en een groot aanbod. Erg vriendelijke gastvrije mensen waarmee het prettig zaken doen is.
Mooie winkel met fijn personeel! Altijd bereid om je te helpen met goed advies. Absoluut niet opdringerig.
Degelijke en vooral mooie meubels . We hebben bijvoorbeeld een teak kast staan in onze kamer ben er nog steeds super blij mee , nog steeds als nieuw. De helft van onze inboedel er gehaald. Goeie service .
Super mooie meubelzaak. Enorm assortiment en vriendelijk personeel.
Prachtige meubels. Goede kwaliteit. De bezorgers gingen ook heel netjes met onze nieuwe meubels om. Wij zijn zeer tevreden.
Mooie winkel, ruime keus, heel goede service die met je meedenkt.
Ideko is een mooie winkel met prachtige meubels en spullen om het interieur mee aan te kleden. Maar ik vind ze wel wat aan de dure kant, maar ja kwaliteit kost geld. Leuk om even rond te neuzen!
Leuke hebbedingetjes en vlotte bediening/hulp bij het uitzoeken. Ik vind het altijd een leuke winkel om doorheen te neuzen terwijl ik normaal buiten sta als we gaan winkelen.
Tja wat zal ik hier over zeggen. Je gaat opzoek naar wat leuks en besteld. Dan wordt het door een ander bedrijf verstuurd en blijkt er problemen te zijn met de geleverde producten. En ben je 2 a 3 weken verder. Kan je er zelf achter aan bellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid