facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Idefix Podotherapie

Info

Pijn aan voeten, benen, knieën, heupen of rug wordt vaak veroorzaakt door een probleem met de voeten. Idefix kan helpen In Wassenaar en Leidschenveen.

Geschiedenis

Pijn aan voeten, benen, knieën, heupen of rug wordt vaak veroorzaakt door een probleem met de voeten. Idefix Podotherapie kan dan helpen. Snel een consult of corrigerende steunzool: Sandra Ann van Dijk van Idefix Podotherapie helpt direct. Binnen een week een afspraak en een steunzool: geen probleem.

Idefix Podotherapie is gevestigd in het Gezondheidscentrum Wassenaar, centraal gelegen nabij het centrum van het dorp aan de Hofcampweg 65.

Een podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of looppatroon. Denkt u aan pijn aan de voeten, knieën, heup of rug: een podotherapeut kan deze klachten veelal verhelpen of verminderen.



"Praktijk van podotherapeut..."
Adres: Hofcampweg 65, Wassenaar, 2241KE Wassenaar
Telefoonnummer: +31889797265
Stad: Wassenaar
Route: Hofcampweg 65, Wassenaar
Postcode: 2241KE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezondheidscentrum Bronovo Gezondheidscentrum Bronovo 12 meter Handig en netjes. Veel specialisten en huisartsen aanwezig.
Huidtherapie Medical Skin Healing Huidtherapie Medical Skin Healing 496 meter Voordat ik begon aan de behandeling had ik erg veel last van acne en de daardoor onts...
VisieFit Fysiotherapie VisieFit Fysiotherapie 671 meter Vertaald door Google Wekelijkse sessie al 4 jaar! Super goed. Origineel Weekly sessi...
Recensies
Helaas de steunzolen liggen na herhaaldelijk te zijn " aangepast" In de schoenenkast Ook bij mijn 2 kinderen zijn de steunzolen te plat en dun gemaakt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Idefix Podotherapie met het openbaar vervoer


Wassenaar, Johan de Wittstraat 50 meter
44
Wassenaar, Johan de Wittstraat 230 meter
44
46
Wassenaar, Johan de Wittstraat 270 meter
46
Wassenaar, Stadhoudersplein 350 meter
43
44
Wassenaar, Stadhoudersplein 360 meter
43
44

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid