facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ideezo

Info

Ideezo

Geschiedenis

Voor al uw grafische werkzaamheden en webontwikkeling kunt u bij ons terecht. Ook voor 360° panorama fotografie voor bijvoorbeeld uw huis dat te koop staat, kunt u ons benaderen. kijk snel eens in ons portfolio.

www.ideezo.nl



"Opgegroeid met het webNog voor de 20e eeuw ben ik begonnen met het ontdekken van het internet. Samen groeiden we op, gaven we elkaar vorm. We hadden enorm veel plezier, maar af en toe ook tegenslagen.Gelukkig overwonnen we de tegenslagen telkens weer en werden we hierdoor sterker! Uiteindelijk zijn we samen groot geworden en blijven we groeien.Ideezo bouwt geweldige lead genererende websites. Door het toepassen van “webpsychologie” overtuigen we klanten ervan om voor jouw product of dienst te kiezen.Onze missie is dan ook dat de investering voor een website van Ideezo, zich dubbel en dwars terugverdient.Interesse? Bel ons gerust eens. We zijn altijd bereid om eens te brainstormen over jouw plannen of ideeën."
Adres: Michiel Miedemastraat 17, 8802 TH Franeker
Telefoonnummer: 085 06 02 076
Stad: Franeker
Route: Michiel Miedemastraat 17
Postcode: 8802 TH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mooi werk geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid