facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ideeënfabriek Christel

Ideeënfabriek Christel

Info

www.ideeenfabriekchristel.nl
[email protected]
06-13649117

Geschiedenis

De Ideeënfabriek ondersteunt bedrijven en organisaties met het uitwerken en uitvoeren van hun ideeën.



"De Ideeënfabriek helpt ondernemers en organisaties om van idee tot concept te komen. Ideeën zijn er genoeg, maar verdwijnen ook net zo snel weer aan de vergadertafel en in de bureaulade. De uitdaging voor veel organisaties is om van deze ideeën een winstgevend product of dienst te maken. Hiervoor zijn geen ingewikkelde bedrijfsrapportages nodig, tien verschillende brainstorm technieken of zware project plannen. De Ideeënfabriek richt zich voornamelijk op deze twee pijlers: van business-idee tot verdienmodel en van verdienmodel tot marketing."
Adres: Eindstraat 46, 5801 CR Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31 613649117
Stad: Venray
Route: Eindstraat 46
Postcode: 5801 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Management Kompasgroep B.V. Management Kompasgroep B.V. 745 meter Het MKS is een mooi systeem om met de ondernemer aan knoppen te draaien om het rendem...
OAMKB - Ben Jenniskens - Eindhoven Gemert Venray OAMKB - Ben Jenniskens - Eindhoven Gemert Ve... 2 km Persoonlijk, betrokken en goed advies!
Recensies
Nieuwe richting nodig? daar was SAMEN EEN innovatie naar op zoek. Ideeenfabriek Christel Derkx heeft mij geholpen bij mijn strategische koersbepaling en positionering. Dit heeft zich vertaald in een nieuw en krachtig verhaal, met een volledig nieuwe website tot gevolg. Ideeenfabriek Christel Derkx, een echte aanrader op het gebied van strategische koersbepaling en positionering.
Christel heeft al meerdere projecten samen met Eleven Webs gedaan en Christel weet altijd precies hoe ideeën te vertalen naar mooie, krachtige en succesvolle concepten. Erg tevreden over onze samenwerking!
Zal vast en zeker goed werk leveren, maar gebakken lucht en daar bjj behorende prijzen.
Deskundig bedrijf. Onze opdracht perfect uitgevoerd naar een pasklaar idee welk reeds in de praktijk wordt gebruikt. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid