facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ideaal

Ideaal

Info

Ideaal is een muziekgroep / band, met zanger Dirkjan Mollema, Zweitse Smilda en zangeres Melissa Smilda. Wij hebben een breed repertoire voor jong en oud.



"Pure verwennerij voor lichaam en geest bij SpaWell in Peize!Dit prachtige resort is kleinschalig, maar toch uitgestrekt met voldoende faciliteiten voor een hele dag ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Warm je spieren op in het bubbelbad, ervaar de weldaad van de Zoutsteensauna en droom weg op een van de comfortabele fauteuils bij de open haard."
Adres: Achterstewold 1A, 9321TM Peize
Telefoonnummer: +31636108275
Stad: Peize
Route: Achterstewold 1A
Postcode: 9321TM


Recensies
Bij binnen komst verbaast over de vieze staat van de welnes. Vies zwembad en bubbelbaden. Kapotte tegels aan de muur en scheuren in muren en bankjes. Renovatie is hard nodig. Tijdens het eten een haar gevonden in mijn broodje, hierna geen trek meer. Bij de bubbelbaden lag een aangevreten dode vis, deze had wel even opgeruimd mogen worden. Nare sfeer in de sauna, hierdoor niet kunnen ontspannen. Wouden na een uur alweer weg. Bij de receptie aangegeven wat onze ervaring was, hun keken met een afkeurende blik naar ons. Wij komen hier nooit meer terug.
Ik ben hier vaak geweest, maar het wordt er niet beter op. We hebben bijna een half uur moeten wachten en 3 keer moeten vragen om de bestelling te kunnen doen voor de lunch. Ook onze drankjes van de ochtend stonden een kwartier op de bar te wachten om bij ons gebracht te worden. Bij de zonnestrand sauna was 2/3 van de lampen defect. Ook was het zo druk dat we lang moesten wachten bij de douches en bij het vertrek om te betalen. De kolfruimte waar ik specifiek om had gevraagd bleek een ruimte te zijn waar men normaal gesproken op een warm waterbed kan liggen, maar nergens een tafeltje of wasbakje. Jammer... Het personeel bij de receptie was overigens wel zeer vriendelijk, en de rozenritueel was heerlijk, om maar even positief te eindigen
Nog nooit de moeite genomen om een review te schrijven, maar dit vond ik erg klant onvriendelijk: we kwamen om 19.30 uur aan met de bedoeling van het avondtarief gebruik te maken. Bleek dat je dat via de website moest reserveren. Wij aan de slag, verscheen er "niet beschikbaar", omdat we "te laat op de avond reserveerden" en het de moeite niet meer zou zijn, terwijl we nog bijna drie uren hadden... We konden alleen naar binnen als we het volledige dagtarief zouden betalen... Daar was het kennelijk niet te laat voor! We zijn maar vertrokken... volgende keer toch maar weer een andere sauna!
Mijn vriendin en ik komen hier regelmatig hele leuke sauna we komen ook vooral voor de opgietingen, nu was er afgelopen zondag 2 opgietingen tussen door betaald voor ons niet betaalbaar de 1ste was 15 euro ...er waren maar 3 of betaalde mensen voor die opgieting terwijl het halve park graag naar een opgieting had gewild omdat dit normaal altijd zo is dus had je half 12 een opgieting en pas om 16 uur weer beetje jammer .....we hopen niet dat dit de standaard opgietingen worden zo ? Verder zijn ze het aan het opknappen staat er veel mooier bij nu .....dat dan wel weer maar graag de opgietingen weer terug zoals ze waren ....we hebben meerdere gehoord dat ze het jammer vonden
Mooie kleinschalige sauna, alles aanwezig voor een heerlijk ontspannende dag. Heel vrij tussen de mensen. Aandachtspunt is het terras, zou toch wel mooi zijn als daar wat meer afscheiding komt van terras naar ligweide.
Wij waren vandaag maandag in deze sauna. Waren hier al jaren niet meer geweest en waren best wat huiverig om te gaan omdat de laatste recensies niet allemaal even lovend waren. Wellicht is hét in het weekend druk en anders, maar wat een enorm fijne dag hebben wij gehad! Het begon al met het fijne ontvangst bij de balie. Dan de heerlijke sauna's, geweldige opgieting, het lekker warme zwembad, het lekkere eten en de fijne bediening. Mijn warme maaltijd werd verkeerd geleverd, maar dit werd binnen vijf minuten opgelost. In één woord gezegd: we hebben een heerlijke dag gehad!
Bittere nasmaak. We hadden het all-inclusive arrangement waarbij staat dat er 3 drankjes non-alcoholisch naar keuze zijn inbegrepen... dan ga je er dus vanuit dat all non-alcoholische drankjes van de kaart zijn inbegrepen... Dit is dus NIET het geval... we moesten bij betalen voor jus d'orange en een frozen smoothie. Is nooit gecommuniceerd naar ons en bij receptie totaal niet flexibel. Erg jammer dit... geeft een hele bittere nasmaak van een voor de rest mooie dag
Vroeger ging ik graag naar deze sauna, maar tegenwoordig hangt hier een vervelende sfeer. Ik voel me als vrouw alleen bekeken en kom hier liever niet meer. Ook tijdens de massage een klein beetje ongewenst aangeraakt. Net niet genoeg om er werk van te maken, maar wel onprettig. Voor mij nooit weer.
Oud, mag wel eens een likje verf overheen, maar nog steeds een erg fijn Resort. Ongewenste, maar vooral ook gewenste intimiteiten zijn verboden. Dus geen verliefde stelletjes te vinden. En een koud dompelbad die de perfecte temperatuur heeft. Opgietingen zijn goed. Goede manager 90 graden sauna aanwezig Alle smaken aanwezig 4 van 5 sterren omdat het oud is
Heel fijn sauna complex. De sauna’s doen wat ze beloven. Heerlijk zwembad. En de keuken is ook prima. Jammer dat ze mee moeten doen met de organisatie waar ze onder vallen waardoor eigen identiteit beetje bij beetje verdwijnt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid