facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IDDD Company

IDDD Company

Info

Specialisten in leven en werken met ontspannen daadkracht. Bij ons vind je training in (persoonlijk) leiderschap, management begeleiding en coaching.

Geschiedenis

iDDD Company gaat voor ‘droomambities dóen met ontspannen daadkracht’. Vanuit een krachtige filosofie begeleiden, trainen en coachen wij ondernemende mensen bij het bouwen aan hun persoonlijke en zakelijke droomambitie. Wij richten ons op ‘bloeiers en groeiers’. Wij laten mens en organisatie groeien met de door ons ontwikkelde iDDD BusinessNavigator® en iDDD LifeNavigator®. Kenmerkend voor onze aanpak is: persoonlijk, diepgaand, praktisch en met impact. Wij gaan voor duurzame resultaten door langdurige samenwerking. Met jou. Met je team. Met je organisatie. In contact kan immers álles. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor. Oftewel iDoDareDream!

Ga voor meer informatie naar www.iddd.nl en meld je aan voor de gratis iDDD kwartaalnieuwsbrief.

Adres: Zeeweg 50, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0251 - 82 42 93
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 50
Postcode: 1901 NZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lifetime Leadership Master, Deep Dive Retreat, Cortijo Fuerza del Amor, Droom ambitie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid