facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ictoria

Ictoria

Info

Uw partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en daarmee het hart van uw onderneming!

Producten

• een complete administratie
• telefonische bereikbaarheid
• ICT-werkplekken
• ontwikkeling en realisatie van websites
• facturatie



"Ictoria doet alles met betrekking tot jouw online aanwezigheid. Wij maken snelle en mooie websites, optimaliseren jouw social media en zijn dé specialist op het gebied van grafische vormgeving. De kracht van Ictoria is dat wij dit allemaal voor jou kunnen combineren voor een perfecte online aanwezigheid.Daarnaast is Ictoria een bedrijf wat zich tot doel heeft gesteld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt langdurig aan het werk te krijgen. We zijn dus dé geschikte partner op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wil jij dus een website laten maken, je social media verbeteren of een flyer laten ontwerpen? Neem dan nu een kijkje op onze website en kom erachter wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen."
Adres: Koorstraat 53, 5831 GH Boxmeer
Telefoonnummer: 0681303095
ln.airotci@ofni
Stad: Boxmeer
Route: Koorstraat 53
Postcode: 5831 GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: victoria juwelen, victoria juwelen 2019, victoria catalogus 2019, victoria juwelen 2018, victoria juwelen catalogus 2019, victoria serie, victoria juwelen catalogus 2018, victoria 2019
Recensies
Ik heb Nadia en haar team nog niet zo lang geleden leren kennen en ik moet zeggen het voelt alsof we elkaar al jaren kennen, deze mensen zijn zo ontzettend onzelfzuchtig en staan altijd klaar voor iedereen om te helpen met vraagstukken die je hebt binnen je bedrijf. Ze zijn ontzettend goed in wat ze doen en staan altijd voor je klaar dus ik zal hen altijd aanbevelen dat is zeker
Enorm slecht bedrijf. Offerte aanvraag gedaan en gevraagd om een voorbeeld te maken. Simpele templates die iedere josti van internet kan plukken. Amateuristische website vol met grammaticale fouten. Uiteindelijk voor de profs van Cybox gegaan waar creativiteit wel zelf bedacht word.
Ik ben blij dat ik het ontwerpen van de website van 'Fluitend naar je werk' en het updaten van de huisstijl door Ictoria heb laten verzorgen. Creatief, Meedenkend, en Co-creatie zijn de woorden die passen bij onze samenwerking.
Dit bedrijf maakt echt fantastische websites en doen dit ook nog eens op een sociale manier. De site is helemaal ontworpen naar mijn wensen met oog voor detail en veiligheid van mijn klanten die via de webshop bestellen.
Goed werk tegen een aantrekkelijke prijs. Weinig heen en weer communicatie nodig en meestal in 1 keer goed. Vaak ook snelle levering. Hele prettige samenwerking
Jeetje wat een mooie mensen in dit bedrijf! En ze leveren ook nog kwaliteit! Super blij met jullie professionaliteit. Jullie staan altijd voor mij klaar als ik vragen/problemen heb met mijn website. Dank!
Ictoria is een professioneel en gezellig bedrijf met de hoofdletter G! Nadia en Herbert hebben samen veel kennis en ondersteunen je graag om stappen vooruit te maken. Ik heb onlangs een cursus Scrum mogen volgen bij Ictoria. Dankzij hen ben ik klaar om een stap verder in mijn carrière te zetten.
Als fotograaf wil je dat de grote hoeveelheid foto's die je voor klanten hebt gemaakt veilig staan opgeslagen. Ictoria regelde de dat! Een NAS systeem die toegankelijk is vanaf verschillende devices. Dus ben ik thuis, in de studio of op het strand in Thailand? Ik kan deze foto's benaderen, bewerken en opslaan. Ik moet er niet aan denken dat ik dit zelf had moeten organiseren. Maar waarom zou ik als er professionals als die van Ictoria zijn?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid