facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ICI Paris XL

ICI Paris XL
Adres: Varkensmarkt 17 , Amersfoort 3811 LD, NL
Telefoonnummer: 0800 2200979
Stad: Amersfoort
Route: Varkensmarkt 17
Postcode: 3811 LD


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-20:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: ici paris xl acties, ici paris xl roeselare, ici paris xl folder, ici paris xl antwerpen, ici paris xl korting, ici paris xl gent, ici paris xl winkels, ici paris xl leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Make Up Studio Make Up Studio 148 meter
Douglas Douglas 197 meter
Recensies
Weinig personeel, medewerkster weigert een leuk geschenkset te maken op wens en geeft geen samples voor een parfum boven de 100 euro. Schandalige winkel ik kom hier nooit meer langs!!! Schaam me zelfs om naar het setje te kijken. Heb er maar zelf wat van gemaakt uiteindelijk.
Aanvankelijk vond ik het druk en warm en lang wachten bij het afrekenen maar dankzij de fijne en lieve dame achter de balie ging mijn gevoel naar een bijna top. Ze stelde leuke vragen en was oprecht geïnteresseerd in mij. Dat deed het m echt!
Cadeautjes worden altijd mooi en met zorg ingepakt.
Klantvriendelijke service. Ondanks drukte alle tijd voor ons en heel netjes ingepakt. Top.
Altijd goed geholpen door de medewerkers. Alleen gister werd echt fijn geholpen door medewerkster.. was opzoek naar foundation of bb Cream die bij mij paste. En uiteindelijk gevonden! Ben er zo blij mee! Komt zeker terug!
Fijne winkel. Goede service en vriendelijk personeel.
Zeer goede en vriendelijke service. Denken echt met de klant mee, kan de concurrent nog wat van leren!
Vandaag hele prettige ervaring opgedaan. Goed geholpen door: Tarita. Ze nam alle tijd voor mij om de verschillende make-ub producten uit te leggen. Ik Ik had een lege verpakking bij me. Helaas was dit product uit het assortiment maar ze heeft mij prima geholpen met een alternatief. Zelfde merk, kleur en makkelijk in gebruik. Uitgebreid de tijd genomen in de stoel om mij te laten zien hoe ik de verschillende dingen kon aanbrengen, welke tinten bij mijn huid passen en welke kwasten daarvoor nodig zijn. Tenslotte kreeg ik bij de kassa ook nog een mooi blad en een paar testers mee. Hier ga ik zeker terugkomen!
Een leuke winkel in het centrum van Amersfoort. De winkel heeft een grote oppervlakte en is overzichtelijk. Goed geholpen door de verkoopsters. Vanaf het station Amersfoort Centraal is de winkel bereikbaar om te gaan wandelen ongeveer tien minuten volgens Google maps. Vandaag de nieuwe geur Phantom van Paco Rabanne gekocht. Ik ga vaker naar de Ici Paris in Amersfoort.
Dit is een positieve review, maar vooral over een medewerkster, namelijk Yvonne. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik na meerdere slechte adviezen bij ici parix, eindelijk goede producten heb kunnen kopen. Ze heeft verstand van alle producten. Yvonne kijkt goed naar je en weet exact wat je nodig hebt. Deze kundige dame heeft mij voorzien van testers voor de perfecte gezichtscreme en reiniging! Eigenlijk was mijn ervaring bij deze winkel erg slecht. Vaak loop ik binnen en staan er mensen zonder kennis. Jonge dames die niet weten waar ze over praten. Als je veel geld uit geeft aan je verzorging is het erg storend. Yvonne, je hebt het meer dan goed gemaakt. Zodra mijn tester er doorheen is, kom ik de crempjes halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid