facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ichi Asian Cuisine

Ichi Asian Cuisine
Adres: Marktstraat 1 , Kaatsheuvel 5171 GM, NL
Telefoonnummer: 0416 530 240
Stad: Kaatsheuvel
Route: Marktstraat 1
Postcode: 5171 GM


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: Ichi Kaatsheuvel, Ichi Asian Fusion Cuisine Breda, Ichi - Asian Fusion Cuisine menu, Ichi Kaatsheuvel Social Deal, Ichi sushi, Ichi Lounge, Marktstraat 1 kaatsheuvel, Ichi Roermond
Recensies
Een sfeervol restaurant. We werden netjes ontvangen. Daarna goed geholpen door vriendelijk personeel. De kaart is geen standaard kaart wat je verwacht bij Aziatisch eten. Er is duidelijk aandacht besteed aan de gerechten op de kaart. Ook de presentatie van de gerechten is van goed niveau. We hebben veel verschillende dingen geprobeerd van de kaart. Ons is het allemaal goed bevallen. Geen standaard gerechten en juist dat is de moeite waard. Voor ons een restaurant op t lijstje om weer eens terug te keren.
Een restaurant met lekkere al a carte 'exclusieve' sushi en gerechten. Echt wat anders als de all you can eat sushi tenten. Gezellig ingericht maar wel best rumoerig. De service vond ik persoonlijk wat minder deze keer.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten bij Ichi! Een explosie van smaken met een Aziatisch tintje. Ik zou zo weer gaan! De gerechten zijn mooi opgemaakt, waarbij iedere ronde zijn eigen stijl heeft. Een gerecht had zelfs een rook-effect, wat de sfeer zeker ten goede kwam.
Mooi restaurant. Muziek wat hard waardoor mensen zelf ook harder gaan praten. Hierdoor gaat het exclusieve gevoel wat verloren. Het eten is kwalitatief prima in orde. Echter de prijs is aan de hoge kant voor hetgeen je krijgt mbt de porties.Eten: 4/5
Chique restaurant met heerlijke California style sushi and we love the coquilles with truffle! All the sushi is the best!
Heerlijk gegeten! Gerechten zien er ook heel erg mooi uit. Zou er zeker vaker terugkomen, mocht ik in de buurt zijn.
Ik was vanwege mijn verjaardag vandaag door mijn vriendin uitgenodigd mee te gaan eten bij Ichi. Een speciale avond dus. Om 19.00 uur werden we vriendelijk ontvangen, naar onze plaatsen begeleid en onze bestelling werd opgenomen. Ruim een uur later hadden we nog geen eten, ondanks dat we het 2 keer met de bediening hadden besproken en zij aangeven dat het eten er elk moment aan kon komen. Ik werk zelf ook in de horeca en begrijp dat het in deze tijd wat langer kan duren wegens oa. personeelstekort. Na 2 uur wachten en enkel een klein gerechtje te hebben gekregen wachtten we nog steeds op onze bestelling en nog steeds met de mededeling dat de bestelling er zo aan zou komen. Na navraag bij de kassa bleek dat de chef onze bestelbon niet meer had! We hebben onze drankjes en klein gerechtje afgerekend. Excuses vanuit de bediening maar daar bleef het bij en ons inziens ook een beetje te laat aangezien we het meerdere keren hebben aangekaart. Helaas vandaag dus geen verjaardagsdiner voor mij.
Om te beginnen ben ik hier vaker wezen eten altijd meer dan tevreden geweest over de gang van zaken en het eten. Echter deze keer hebben wij ons aan meerdere punten gestoord. - Honden zijn toegestaan - Kreeft serveren zonder de middelen die benodigd zijn kan gewoon met stokjes volgens de serveerster - Muziek stond veel te hard waardoor iemand in het gezelschap niet rustig kon eten. - Meerdere vliegen in het restaurant dit was overigens niet de eerste keer dat ik dit opmerkte tijdens een bezoek hier. Als toevoeging aan mijn eerste punt ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat ik last heb van een blaffende hond in een restaurant. Naar mijn idee is het restaurant hier mee akkoord gegaan wat ik uitermate kwalijk vind. Al met al deze keer een hele slechte ervaring gehad betreft de gang van zaken, het eten was het enige positieve. Ik schrijf normaal nooit een review maar voor zoveel geld vind ik dat er heel wat verbeter punten zijn. Wij komen in ieder geval verloopig niet meer terug.
Eenmaal daar aangekomen werd er gewoon gezegd ' ga maar een plaatsje zoeken ' ipv dat personeel meeloopt met je naar de tafel.. erg gênant. Muziek staat veelste hard waardoor iedereen luidruchtig aan het praten is, geen fijne sfeer. We hebben erg lang moeten wachten om überhaupt drinken te bestellen en toen ons eten kwam 45 min later was de bestelling niet compleet maar half half, toen we dit hadden aangegeven zeiden ze ' ik zal het doorgeven' half uur later.. snel gegeten omdat we gewoon weg wilden gaan. Uiteindelijk met een halfvolle maag vertrokken. Service is ook 10x niks de mensen die links en rechts van ons zaten waren de hele tijd aan het klagen.. nooit meer!
Het eten was heerlijk. Goede verse producten, de zalm en tonijn smolten op de tong. Hele vriendelijke bediening. Het duurde alleen erg lang en de indruk van de organisatie was chaotisch. Daarnaast stond de muziek te hard om een fatsoenlijk gesprek te voeren. We hebben meerdere keren gevraagd om het zachter te zetten en toch ging elke keer weer het volume omhoog waardoor iedereen ook steeds harder ging praten. Heel erg jammer want dat deed echt af aan de beleving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid