facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ICF Leiden

ICF Leiden

Info

ICF Leiden - KERK NIEUW ERVAREN!

Geschiedenis

ICF is een autonome kerk die ontstaan is uit de droom dat de kerk weer dynamisch, echt en actueel moest zijn voor de mensen.

ONZE DROOM
We dromen van een kerk in de hartslag van deze tijd.
Mensen vinden hier een persoonlijke relatie met Jezus.
In deze kerk vinden mensen echte liefde en vriendschap.
Talenten worden ontdekt en aangemoedigd.
De kerk waar we van dromen is gepassioneerd, groeit constant en heeft een positieve invloed op de samenleving.

ONS DOEL
Wij helpen mensen in een persoonlijke relatie met Jezus.

ONZE STIJL
In de hartslag van deze tijd. We vragen ons constant af hoe de kerk moet zijn om mensen van vandaag te trekken.
Gepassioneerd over het leven. We zijn gepassioneerd over een leven met God en hebben een positieve houding naar het leven.
Ervaren echte vriendschap. We behandelen elkaar met liefde en genieten van het leven met echte vriendschappen.
Potentieel ontplooien. We ondersteunen mensen, zodat zij zich ontwikkelen en hun volledige potentieel ontdekken en ontplooien.
Geven het beste. Wij geven God het beste wat wij hebben. Wij waarderen kwaliteit.
Niets is onmogelijk. Wij geloven dat niets onmogelijk is voor God.

We hopen je binnenkort eens te zien in een van onze twee Celebrations. Iedere zondag 11.00 + Kidsworld (0-12 jr.) & 19.00 uur - Theater Ins Blau - Haagweg 6 - Leiden.



"ICF Leiden is een christelijke kerk die ontstaan is uit de droom dat de kerk weer dynamisch, echt en actueel moest zijn voor de mensen. Samen geloven we in God, integreren het in ons dagelijks leven en hebben we echte vriendschappen."
Adres: Theater 'Ins Blau' Haagweg 6, 2311 GA Leiden
Stad: Leiden
Route: Theater 'Ins Blau' Haagweg 6
Postcode: 2311 GA



op zoek naar gerelateerd: ICF Leiden livestream, Visie ICF, ICF Leiden Pasen, ICF Christmas Experience, ICF church, International Church Leiden, Kerken Leiden, Icf church france
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Islamitisch Centrum Al Hijra Leiden Islamitisch Centrum Al Hijra Leiden 266 meter Prachtige moskee alleen de Arabische lessen zijn slecht geen goede leraren en als ze ...
GODcentre GODcentre 2 km Een hele leuke en fijne plek om God te leren kennen. En fijne broeders en zusters. E...
Islamitisch Centrum Imam Malik Leiden Islamitisch Centrum Imam Malik Leiden 2 km Echt mooi en lekker groot heerlijk om hier te bidden krijg je extra punten daarboven
Begraafplaats Zijlpoort Begraafplaats Zijlpoort 2 km Alleen langsgelopen met de
Pub Theology Leiden Pub Theology Leiden 9 km A gathering of folks from many and no religious traditions exploring life's great que...
Recensies
Moderne kerk die perfect past in onze huidige maatschappij, een kerk hoeft niet "saai" en "ouderwets" te zijn. Dichterbij God komen kan ook op een leuke en moderne manier! Zeker een aanrader!
Kerk in de hartslag van deze tijd! Super diepe maar enorm praktisch toepasbare messages : Heerlijke muziek en met mensen die niet alleen warm zijn, maar ook het beste uit je proberen te halen! Een plek waar ik me thuis voel. Een plek waar ik mag groeien like never before! , met tegelijkertijd zoveeeeel fun! Thanks, ICF Leiden!
Leuke mensen, goede sfeer, goede praktische en zeker geen saaie boodschap en goede, mooie muziek en zang. Leuk om in een team mee te werken, Bij deze kerk voel ik me thuis!
De kerk is vooral op jongeren gericht. Hip taalgebruik awesome, nice, wow, flitsende multimedia. Moderne muziek, goede band, volume 75 db. De preek/message is gericht op de praktijk. Na de dienst kun je een biertje doen in de lobby.
Geweldig bloeiende kerk vol passie en vurige mensen ! De xmas special was werkelijk zo mooi. De warme welkom was onvergetelijk! Geef 10 sterren
Enthousiaste mensen waar je energie van krijgt. De muziek is uplifting en de messages zijn praktisch - het helpt mij het beste uit het leven te halen.
Ik hou ervan dat de messages zo praktisch zijn en dat het er zo modern aan toe gaat! Een plek waar ik mijzelf kan zijn.
Fantastische kerk! Kerk van vandaag. Kerk van deze tijd. Festivalsfeer. Geweldige ruimdenkende, vriendelijke en gepassioneerde gemeenschap! Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, ze verwelkomen iedereen, alsof ze je al jaren kennen. Ik was positief verrast! Ik hield nooit van de kerk, maar de manier waarop ze het doen, nu ga ik graag naar de kerk! Ze brengen je zoveel meer dan een zondagse aanbidding. Dus als je je ooit verveelt of zo, kom dan eens bij ons kijken en probeer het zelf!
Geweldige kerk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid