facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ice Engineering

Ice Engineering

Info

Ice Engineering B.V.
Is een jong snel groeiend installaties bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en monteren van zonnepanelen installaties, maar ook meterkasten en laadpalen (voor elektrische auto's).



"Wij zijn specialisten in zonne-energie. Gefocust op een persoonlijke aanpak en kwaliteitsborging. Ice Energy streeft er naar om het smelten van de poolkappen zo veel mogelijk tegen te gaan. Doe jij met ons mee?"
Adres: snoekbaarsweg 2b, 1325 KL Bunschoten
Telefoonnummer: 0636489930
Stad: Bunschoten
Route: snoekbaarsweg 2b
Postcode: 1325 KL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heinen & Hopman Installaties B.V. Heinen & Hopman Installaties B.V. 326 meter Een rouwstoet doorkruisen is niet zo netjes
Heinen & Hopman Heinen & Hopman 2 km Leuke vriendelijke mensen en altijd klantvriendelijk
Flamco Group Flamco Group 3 km Vlot en vriendelijk geholpen met het laden, laaddocks aanwezig.
Recensies
Volgens afspraak keurig gemonteerd. Aardige monteurs met kennis van zaken. Alles is goed en netjes geïnstalleerd al was het buiten bijna 30 graden. Alles werkt prima !
Erg blij dat wij de betaling als pressiemiddel konden gebruiken: het duurde drie maanden voordat onze zonnepanelen allemaal werkten. Een afspraak maken om problemen op te lossen, lukt slechts na dreigen met niet betalen, slechte review en dan nog duurt het eindeloos. En vervolgens krijg je medewerkers over de vloer die volkomen onvoorbereid zijn op wat ze moeten doen en onverrichterzake naar huis gaan. En dan begint het hele circus opnieuw: eindeloos mailen, bellen maar geen gehoor krijgen. Ik bid dat de panelen het blijven doen, anders hebben we zeker een vet probleem. Want dan komt er niemand zie andere reviews. En nee, ICE Energy: ik zit niet te wachten op een reactie van jullie op deze review. Mooie praatjes vullen geen gaatjes, laat staan dat ze werkende zonnepanelen opleveren. Richt je beter op het verbeteren van je werkprocessen en wees normaal bereikbaar.
oktober 2021 een betaling gedaan voor zonnepanelen en de eigenaar gaf aan dat ze er in januari 2022 op zouden liggen. We zitten nu in juli 2023 en ik heb nog steeds geen werkende panelen. De eigenaar neemt de telefoon niet meer op en ik ben bang dat ik naar mijn centen en panelen kan fluiten omdat hij zijn woord niet na komt. Mochten andere mensen twijfelen om in zee wil gaan met deze partij zou ik het niet doen.
Wij hebben vorig jaar zonnepanelen besteld. Na diverse installatie pogingen is het nog steeds niet klaar en zijn ze niet in staat duidelijkheid te geven over ons installatie ontwerp. Ze reageren nergens meer op en onze aanbetaling zijn we kwijt. We hebben ze ingebreken gesteld en een jurist in de arm genomen.
Op 5 april 2022 4000 eu aanbetaald voor onze zonnepanelen. Tot op heden geen zonnepaneel op mijn dak maar wel mijn geld kwijt. Telefonisch overeengekomen de overeenkomst te annuleren en dat wij onze aanbetaling binnen een week terug zouden krijgen. Helaas geen geld terug. Aangetekende brief gestuurd om mijn aanbetaling van 4000 eu terug te vragen.....geen reactie.
De zonnepanelen liggen er nu een jaar op. We zijn zeer content met de opbrengst, precies zoals in de offerte stond. Montage is vorig jaar ook goed verlopen. Mijn buurman heeft ze daarom nu ook van ICE Energie, hij is ook tevreden.
Dit bedrijf is totaal onbereikbaar. Ik heb aan ice energy de afgelopen jaren ruim 7000 euro aan werk uitbesteed en de aftercare is verschrikkelijk. Er belt nooit iemand terug en als je zelf belt krijg je altijd een onwetend kind aan de lijn die enkel terugbel verzoeken kan uitzetten die dus nooit worden uitgevoerd. Mega irritant. Het is dat ik vastzit aan garantie via dit bedrijf anders had ik echt allang elders gegaan.
Heel snel in levering, maar daarna super slecht om storingen op te lossen. Ik wacht al bijna 2 jaar om een defect paneel te vervangen.
Nette monteurs, goed werk afgeleverd. Moesten even ligging iets aanpassen, omdat dat beter uitkwam met type panelen. Eigen inzicht, toont de vakman . We zijn er blij mee.
De installatie wat er plaatsvond is met succes uitgevoerd. Toppers!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid