facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IBS Hidaya

IBS Hidaya

Info

IBS Hidaya is een Islamitische basisschool in de wijk Hatertse Hei in Nijmegen. Op dit moment telt de school meer dan 210 leerlingen.

Geschiedenis

De leerlingen van IBS Hidaya komen uit verschillende wijken van Nijmegen, maar ook uit plaatsen rondom Nijmegen. IBS Hidaya is onderdeel van SIMON Scholen; Stichting voor onderwijs op Islamitische grondslag in Midden- en Oost-Nederland.
Voor meer informatie over onze school verwijzen we u graag naar onze website: www.hidaya.nl en natuurlijk bent u van harte welkom op onze school.

Adres: Heiweg 99, 6533 PA Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3606527
Stad: Nijmegen
Route: Heiweg 99
Postcode: 6533 PA


Recensies
Destijds had ik er heel erg naar mijn zin hier op school en nu mijn broertje ook.
het is echt een mooi school
Het is een leuk school
Vertaald door Google Ik ging hier vroeger toen ik in Nederland woonde. Origineel I used to go here when I was in living in Holland.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor IBS Hidaya.

Nijmegen basisschool

openingstijden, locatie, vervoer. Heiweg 99 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. IBS Hidaya adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met IBS Hidaya. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over IBS Hidaya delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bredeschool De Dukendonck Bredeschool De Dukendonck 4 km Nogmaals het verzoek om de ouders van de schoolgaande kinderen erop te wijzen dat ze ...
Montessorischool Lindenholt Montessorischool Lindenholt 5 km Montessori Lindenholt, Montessorischool, Maria Montessori, lagere school, basisschool
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid