facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IBO Qualified Business School

IBO Qualified Business School

Info

Actuele managementvraagstukken, een praktijkgerichte aanpak en met bijzondere aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar is IBO Business School het instituut dat kennis en ervaring over bedrijfskundig management aanbiedt in opleidingsprogramma's voor managers en professionals. Sinds 1975 hebben meer dan 4000 afgestudeerden mogen ervaren hoe bedrijfskundig denken hen doet groeien in hun managementfunctie. Vroeger gevestigd in Slot Zeist, nu alweer een jaar of zes op Buitenplaats De Heiligenberg in Leusden.



"Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts.70+ opleidingen en trainingen 8000+ alumni 80+ incompany trajecten"
Adres: Heiligenbergerweg 5, 3833 AC Leusden
Telefoonnummer: 033 422 99 60
Stad: Leusden
Route: Heiligenbergerweg 5
Postcode: 3833 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Qualified Business Administration, IBO beveiliging, Ibo permanent, Wat is IBO, TSM Business School, Ibo Amsterdam, IBO school
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School 1 km na de opleiding "digitale marketing en e-commerce" positief te hebben afger...
Recensies
Enorm genoten van de post-master opleiding Digital Marketing Strategy & Leadership. Een geweldige leerervaring, zowel in Leusden als op het online platform, die me de kans gaf om leiderschap in digitale transformatie vanuit een breder perspectief te ervaren. Dankzij de inspirerende colleges van vakexperts en de top-notch program ditector plus de wekelijkse uitwisseling met medestudenten heb ik veel geleerd over verschillende soorten digitale ontwikkelingen. Tel daar de uitstekende klantenservice en vriendelijke support van het gehele Beeckestijn-team bij op. Ik kan dit programma en dit opleidingsinstituut van harte aanbevelen.
De afgelopen maanden een post-master opleiding gevolgd via Beeckestijn Business School. Heb genoten van de inspiratie, kennis, interactie en interessante colleges van docenten uit de praktijk. Aanrader, altijd goed om bij te scholen.
Inspirerende opleiding! Interessante colleges van professionals in het vak. Veel geleerd en tot andere inzichten gekomen. Casedag is echt een goeie toevoeging! Enorm fijn dat je een plan schrijft dat je meteen zou kunnen toepassen binnen je bedrijf! Intensief, maar een waardevolle opleiding in een korte tijd. Zeker een aanrader!
Ik heb in december ‘21 de post-master Digitale Marketing Strategie & Leiderschap afgerond. Een goede opleiding met een mooi breed en compleet programma. Bevlogen, ervaren docenten met bakken praktijkervaring en op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden. Met name de Harvard case dag en het Strategische marketing plan voegen veel waarde toe. Kortom, een absolute aanrader!
In korte tijd veel geleerd bij Beeckestijn! Top begeleiding van de docenten en direct in de praktijk toegepast.
In december de opleiding Digital marketing strategie en leiderschap afgerond. Een erg fijne opleiding waarin ik in korte tijd veel heb geleerd. Prettige en deskundige docenten en duidelijke communicatie vanuit Beeckestijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid