facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IBDT Installatiebedrijf D Timmer

IBDT Installatiebedrijf D Timmer

Info

Installatiebedrijf

Geschiedenis

IBDT Installatiebedrijf D Timmer is een gediplomeerd totaal installatiebedrijf voor o.a. gas, water, riolering, elektra, centrale verwarming, ventilatie en duurzame technieken.



"IBDT installatiebedrijf D. Timmer is een allround en gecertificeerd installatiebedrijf in Norg Drenthe, Lid van o.a. Wij Techniek en actief in renovaties, onderhoud, uitbreiding en nieuwbouw op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als allround installatiebedrijf kan je onder meer bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan installaties op het gebied van gas, water, riolering, elektra, verwarming, ventilatie, dak en zinkwerk en diverse duurzame technieken. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in kleinschalige PV zonnestroom installaties bij particulieren"
Adres: klinkenkampweg 14, 9331 jm Norg
Telefoonnummer: 06-54311057
Stad: Norg
Route: klinkenkampweg 14
Postcode: 9331 jm


Recensies
Zeer tevreden over de door IBDT uitgevoerde werkzaamheden t.w. het plaatsen van zonnepanelen op twee adressen in Groningen. Correct en kundig personeel, prima communicatie.
Super bedrijf! Voor grote en kleine klussen. Gepland en bij spoed. Hebben veel verstand van zaken en werken hard. Redelijke tarieven. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!
Kundige en nette correct werkende installateur. Aanrader . Ook bij volledige klussen zorgt hij voor andere kundige vak kennis mensen zoals stucadoors, tegelzetter en kitters.
Vlotte afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid