facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I Vicini

I Vicini

Info

i Vicini. Het huwelijk tussen een Piaggio vrachtwagentje en een Fornino Inox houtoven zorgt voor culinair verantwoorde pizza's. Overal.

Geschiedenis

Pizza op locatie! De mooiste mobiele hout gestookte pizzaoven van Nederland!



"Exclusieve catering op locatie"
Adres: Rijksstraatweg 23, 7384 AB Wilp
Telefoonnummer: 06 18 43 48 36
Stad: Wilp
Route: Rijksstraatweg 23
Postcode: 7384 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medja Makan Medja Makan 3 km Eten was smakelijk en lekker warm. Prima service en binnen de afgesproken tijd bezorg...
Recensies
Wat een heerlijke pizza’s mochten we zaterdag eten en aan onze gasten serveren! De afstemming vooraf en tijdens het feest verliep prettig. Fijn dat je ook duidelijk aangeeft welke ruimte je Paggio nodig heeft Een aanrader!!
Vol verwachting zaten wij te wachten op de Piaggio met pizza-oven van I Vicini. Wat een gaaf gezicht en wat een ontzettend lekkere pizza’s. Alle pizza-varianten werden met groot enthousiasme ontvangen. Echt een aanrader voor je Italiaanse feestje!
wij gaven een tuinfeest en daar mocht de Piaggio van i Vicini niet ontbreken. Naast dat het er leuk uit zag staan heeft iedereen genoten van de heerlijke pizza's. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Als je net 50 bent geworden en een culinair Italiaans getint feestje organiseert hoort daar natuurlijk een lekkere ter plekke vers gemaakte houtoven-pizza bij. Ik had al goede verhalen gelezen over Ivicini en ook bij ons gezelschap vielen alle pizzavarianten goed in de smaak. De totale entourage inclusief de passie van de eigenaar en de gave Piaggio Ape waarop de pizzaoven geïnstalleerd was maakte het Italiaanse sfeertje helemaal compleet! Grazie mille
Zaterdag 20 augustus mogen genieten van de pizza's van Derk Jan, gemaakt in zijn pizza vehikel. Onze gasten waren zeer verrast vanwege de originele manier van catering. Heerlijke pizza punten vers gebakken met verse ingredienten. De tuin met Italiaanse versierselen, Italiaanse muziek, mooi weer en Pizza's van I Vicini forno mobile was al met al een zeer geslaagde combinatie voor een feestje waar nog jaren over gesproken wordt. Derk Jan, dank hiervoor
Het was in één woord voortreffelijk! Ik had er een hoge verwachting van maar dat heeft I Vicini overtroffen. Echt fantastisch. De passie die jullie hebben en uitstralen, de eerlijke en mooie ingrediënten die jullie gebruiken vertaalt zich in een pracht kwaliteit van heerlijke pizza's. Er zijn niet veel pizzarestaurants die dit evenaren. Als ik 6 sterren had kunnen geven hadden jullie die gekregen. Oh ja: de Piaggio, schitterend concept!
Wat fantastisch om heerlijke pizza’s te eten uit een echte hout-oven! En doordat zo’n kleine italiaans auto’tje is kon hij ook op een magnifieke plaats in ons feest staan. Derk Jan en Thijmen zorgden dat alles goed liep, zowel bij de organisatie vooraf als tijdens het feest. Heel fijn!
Het was even alsof je in Italië bent zo verrukkelijk knapperig en met kwaliteit producten belegd. Zoals zalm en verse garnalen of 4 kazen. Vriendelijke eigenaar die de pizza’s in een echte houtovenpizza voor iedereen maakt!
Wat een heerlijk pizza erg lekker die verschillende smaken . Was erg gezellig
Heerlijke pizza’s, verfijnd en smaakvol. Tel daarbij op de sfeervolle uitstraling van de piageo, de pizzabakkers zelf en de ingrediënten voor een gezellig en ongedwongen feestje zijn geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid