facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I-Service Center Nederland

I-Service Center Nederland

Info

Het grootste assortiment iPhone, iPad, iPod onderdelen en accessoires online. Bestel nu in onze webshop! www.iservicecenter.nl



"iService is dé reparatie specialist voor uw Apple apparatuur. Wij hebben de beste oplossingen voor de reparatie van uw MacBook, iMac, iPhone en iPad. Bij ons geen inferieure kwaliteit, maar een perfecte & snelle reparatie voor een scherpe prijs. U kunt bij ons ook terecht voor vloeistofschade & microsoldeer reparaties van uw Apple. iService gaat verder, waar anderen stoppen."
Adres: Savannahweg 60, Utrecht
Telefoonnummer: 030 320 09 32
Stad: Utrecht
Route: Savannahweg 60



op zoek naar gerelateerd: Apple reparatie Maarssen, iMac upgraden Utrecht, Waterschade MacBook Utrecht, Apple reparatie Tilburg, MacBook Pro batterij vervangen kosten, iPad reparatie Tilburg, Fixers utrecht review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marvel, the Databadge Company Marvel, the Databadge Company 926 meter Marvel, the Databadge Company heeft meer dan 25 jaar ervaring in het registreren van ...
Actacom Nederland B.V. Actacom Nederland B.V. 956 meter GetMe365 is het nieuwe platform welke Actacom heeft ontwikkeld opbasis van O365.
TriOpSys BV TriOpSys BV 1 km Vertaald door Google Ja Origineel Yes
Online Marketing 3D Tiendas Winkels Big Data Online Marketing 3D Tiendas Winkels Big Data 3 km Online Marketing 3D Tiendas - Winkels - Shops Big Data SEO SEA SEM
My PC Utrecht My PC Utrecht 3 km Geweldige service: gisteren op Koningsdag een glas water over mijn laptop laten valle...
Computerhulp Computerhulp 3 km wij helpen u graag met al uw computer problemen.
RAM Mobile Data RAM Mobile Data 6 km RAM Mobile Data is al sinds vele jaren een uitermate betrouwbare partner die meedenkt...
Valori Full-Stack Testing Valori Full-Stack Testing 6 km Goede sfeer. Professionals!
BCONN ICT BCONN ICT 6 km Fijn bedrijf om mee te werken!
PQR PQR 6 km Geen waardering collega's
Dupaco An Ingram Micro Company Dupaco An Ingram Micro Company 7 km Dupaco Distribution bv
Ingram Micro NL HR Ingram Micro NL HR 7 km Mooi bedrijf en sympathieke medewerkers.
Navara Navara 19 km Geweldig bedrijf
Recensies
Fantastisch! Tijdens vakantie op Terschelling was er per ongeluk zeewater in mijn iphone 6s gekomen: foute boel. Iphone was compleet beschadigd en deed niets meer. Melvin heeft de iphone helemaal gerepareerd met tweedehands, nog goed functionerende onderdelen. Hij had mij gewaarschuwd dat mijn data verloren zou gaan, maar dat vond ik niet erg. Bij het ophalen een dag later dan de verwachting, omdat de schade echt wel groot was, had hij tot mijn grote verrassing toch al mijn data kunnen behouden, en dat voor de afgesproken lage prijs. Hele klantvriendelijke behandeling. Supertof adres!! Mijn telefoon doet het weer prima!
Ik kocht een MacBook met een fout in de basisinstellingen. Voor mij is werken met een MacBook nieuw en ik ben een halve digibeet. Binnen een paar minuten had ik in het weekend contact met eigenaar Melvin op de app, direct een afspraak de volgende dag en daarna vlot klaar. Een en ander werd helder en vriendelijk gecommuniceerd en de prijs is erg schappelijk. Ik weet voortaan waar ik heen moet met m'n MacBook als er iets is!
Super service, betaalbaar en oprecht behulpzaam, Melvin wil het beste voor jou en jouw apparaat. Hij is snel in de communicatie en reparatie, heb de contactpoort voor de oplader van mijn macbook pro laten vervangen, deze was dezelfde dag al klaar. Super!
Macbook werkte helaas niet meer. Kon dezelfde dag nog terecht, diagnose kwam snel en reparatie was binnen korte tijd klaar. Macbook werkt weer als een zonnetje. Vlotte en heldere communicatie door Melvin. Bij Iservice terecht gekomen door de goede reviews en dit bleek helemaal te kloppen. Aanrader!
Supersnelle service; op zaterdag om 18:30 Melvin geappt omdat het scherm van m’n laptop kapot was. Meteen een antwoord en voor maandag een afspraak kunnen maken, dinsdag weer opgehaald! Fijne, vriendelijke en snelle communicatie, en laptop weer als nieuw, ik raad hem zeker aan!
Geweldig! Na mijn vakantie wilde mijn MacBook niet meer opstarten. Door iService dezelfde dag nog een diagnose gesteld en de volgende dag gerepareerd. Prettige communicatie en snelle service!
Melvin is heel goed in de reparatie van Apple producten, daarnaast vind ik het altijd super dat hij heel snel werkt waardoor ik nooit mijn producten lang kwijt ben, uiterlijk 2 uurtjes! Ideaal!
Binnen no-time m’n oude Macbook Air gefixt! Goede prijs en heel klantvriendelijk
iService is al een paar jaar mijn vaste adres voor reparaties aan iPhone, Mac’s en randapparatuur. Melvin is vakkundig, flexibel, heel snel en de prijzen zijn heel schappelijk. iService is een absolute aanrader voor reparaties aan Apple gerelateerde apparatuur.
Onlangs via de website en whatsapp een afspraak gemaakt bij iService voor het vervangen van een batterij in een MacBook Pro. Met een snelle service was de computer binnen no-time gefixt en ook meteen voorzien van twee nieuwe toetsen die versleten waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid