facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I love paella

Info

Paella betekent tijd voor elkaar, koken in gezelschap en al kletsend aan lange tafels van de maaltijd genieten. I love paella verzorgt paella workshops, - maaltijdboxen en wijnproeverijen.



"WELKOM BIJ ARROZOf u nu komt voor een dynamische diner beleving aan ‘chefs table’ of een ontspannen lunch op ons prachtige overdekte en verwarmde terras. Bij ons bent u ten allen tijde meer dan welkom. Van cocktails na middernacht onder het genot van de lekkerste deuntjes tot verse jus d’orange op de morning after. Arroz got you covered.Ons menu combineert klassieke Spaanse invloeden met een hedendaagse, moderne twist gecombineerd met vernieuwende cocktails en de meest klassieke wijnen van over heel de wereld. Het menu bevat een zeer gevarieerde keus aan authentieke en nieuwe Spaans geïnspireerde gerechten met in de hoofdrol de paella die nog sissend wordt geserveerd.Tot snel!"
Adres: Spieringweg 635, Haarlemmermeer
Telefoonnummer: +31610201822
Stad: Haarlemmermeer
Route: Spieringweg 635



op zoek naar gerelateerd: I love paella vijfhuizen, Paella Producten, Paella afhalen
Recensies
Veel beter gaat het niet worden! Paella die ontiegelijk lekker is, zeevruchten of vlees voor de niet visliefhebbers. Daarnaast heerlijke Embutido’s om mee te starten en fijne wijnen Rioja en Priorat. Daarnaast koks en horecamedewerkers die echt kennis van zaken hebben en zin hebben om er een leuke avond van te maken. Ik raad deze aan en ik kom vaak terug.
Heerlijk eten! Alles klopt hier, smaken, structuren, sfeer. Net alsof je een kleine vakantie hebt. Dankjulliewel team Arroz, we hebben genoten!
Paella was veel te karig voor hoeveel je betaalt, het duurde ook lang qua bediening en meerdere keren werd onze bestelling qua drinken ook vergeten. Had het idee dat er te weinig personeel aanwzig was en dat het personeel wel echt zoveel mogelijk hun best doet. De bediening was overigens wel vriendelijk, maar het eten is helaas gewoon het geld niet waard
Wat een topzaak. Via social deal terecht gekomen en het was genieten. We kregen vooraf gegrilde padronpepers met limoendressing. Zo simpel en puur. Daarna patatas bravas, maar net naar een iets hoger niveau getild. Krokante aardappels, schuimige saus met een licht citroentje en gerookte paprikapoeder eroverheen. De paella was perfect, geserveerd in de pan. Met grote witte bonen, snijbonen en malse kip. De cheesecake toe was een geweldige afsluiter, geen poespas, geen toegevoegde smaken, maar romig, vol en luchtig en in het midden nog iets zachter. Zeker een aanrader!
Je hebt restaurants waar je even snel iets gaat eten maar waarvan je weet dat jouw tafel die avond meerdere bezettingen nodig heeft. Je hebt ook restaurants waar je, tegen flinke betaling, een avondvullend programma kunt verwachten. Arroz combineert beide types, maar niet op een goede manier. De vriendelijke bediening adviseert je zoveel mogelijk gangen te nemen, maar tegelijkertijd krijg je bij het 1e drankje te horen dat je over 7 kwartier opgerot moet zijn. Bij de koffie tijd voor dessert was er niet krijg je de rekening ongevraagd cadeau, gevolgd door iemand met een pin- automaat. Ik ben zelden zo ongastvrij behandeld geweest. Je kunt niet én de hoofdprijs vragen én je tafel gedwongen 2 x per avond willen verkopen. Keuzes. Jammer. Want het eten en de wijn waren goed.
Wat een sfeervol restaurant, alsof je echt even in Spanje bent! Heerlijke paella, we zaten aan de bar en konden daardoor zelf zien hoe de kok onze paella maakte, mega leuk.
Wat een toprestaurant. De authentieke Spaanse sfeer en dat midden in Haarlem. Vriendelijke bediening, fijne ambiance en geweldig eten! Zeker aan te raden.
Erg lekker en authentiek Spaanse gerechten. Fijne bediening ook. Als ik al een verbeterpunt zou moeten noemen: geef fingerbowls bij de paella met gamba’s in de schil.
Voorgerechten waren heerlijk net zoals de paella. Akoestisch is er wel wat te verbeteren. Persoonlijk vind ik de indeling niet zo gezelligEten: 4/5
Warme ontvangst, Spaanse sfeer, leuke bediening en heerlijke paella met een lekkere Verdejo.Aanrader!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor I love paella.

Haarlemmermeer product/dienst

openingstijden, locatie, vervoer. Spieringweg 635 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. I love paella adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met I love paella. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over I love paella delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oliebollenkraam Cruquius Woonboulevard Oliebollenkraam Cruquius Woonboulevard 3 km Verkoop van oliebollen, wafels, donuts enz we hebben een authentiek recept wat ons do...
Singh Consulting Singh Consulting 7 km Vertaald door Google Ik volg verschillende sessies van Paul. Hij is een goede luister...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid