facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I-Laren

I-Laren

Geschiedenis

I-Laren is een online magazine.
We schrijven artikelen over kunst, cultuur en lifestyle die op een of andere manier een connectie of band hebben met het kunstenaarsdorp Laren.
Het magazine onderscheidt zich van andere media in 't Gooi door het lokale karakter waarbinnen niet alleen kunst maar ook geschiedenis een belangrijke rol speelt. Larense kunstenaars hebben zich in de loop der tijd bewezen, nationaal maar ook internationaal.Het betrekken van de geschiedenis is heel belangrijk. Daarmee beoogt het magazine dat ook de komende generaties de af- en herkomst kent van deze omgeving en de geschiedenis willen koesteren. Ook hopen wij dat volgende generaties op zoek willen gaan naar de authenticiteit van de omgeving en de bewoners. Want de kunstenaar heeft het talent maar de schoonheid van de natuur was en is voor velen een bron van inspiratie. Het online magazine is een snel medium in de digitale wereld dat vele mogelijkheden biedt.
Wij hopen dat u door het lezen van het online magazine enthousiast bent geworden, vrijheid en creativiteit weet te waarderen en heel graag een bepaald museum of tentoonstelling wil bezoeken. Wij hopen dat u geïnspireerd raakt en uw kennis over de kunst en de kunstenaars uit Laren wil vergroten. Door het lezen van de artikelen bieden wij u als het ware een overzichtstentoonstelling aan over het leven in Laren door de jaren heen. Zowel beeldende kunst als podiumkunsten worden belicht en in perspectief geplaatst. We betrekken er ook de jongere generatie bij onder het mom 'Wij geven Laren door'. Wij staan voor kunst in de openbare ruimte en juichen veel kunst initiatieven toe. We bieden naast de artikelen een aantal gevarieerde agenda's mbt verschillende musea, kunstbeurzen, exposities en lifestyle. Samen met collega's, vrienden en deskundigen. Met hier en daar een persoonlijke toets, zo nu en dan een kritische noot en af en toe wat buitenlandse uitstapjes. Maar vooral met heel veel plezier en enthousiasme. Want dat is onze kunst. De kunst van het genieten, de kunst van het zijn."
Naast het online magazine organiseren wij ook off-line activiteiten zoals: exposities met i-laren Gallery, Business & Art Open Netwerk borrels en Kunstcafé Laren.

Adres:
Telefoonnummer: +31306699900
Stad: Laren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Singer Laren Singer Laren 408 meter Startpunt van een bijzonder initiatief om contact met de bezoekers te houden: Een au...
Singer Singer 449 meter Startpunt van een bijzonder initiatief om contact met de bezoekers te houden: Een au...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid