facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I-Kook Veendam

I-Kook Veendam

Info

I-KOOK levert de mooiste keukens voor de beste prijs.
Onze keukencoaches zijn altijd je vaste aanspreekpunt en helpen je persoonlijk van A tot Z.

Geschiedenis

I-KOOK is een jong, dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze!
Er is altijd een keukencoach bij jou in de buurt dus kom langs in één van onze winkels of maak direct online een afspraak.

Tot ziens!

Adres: Transportweg 10, 9645 KX Veendam
Telefoonnummer: 0598-634903
Stad: Veendam
Route: Transportweg 10
Postcode: 9645 KX



op zoek naar gerelateerd: Duitse keukens Veendam, Keukenloods Veendam, I-KOOK aanbiedingen, Transportweg 10 Veendam, I-KOOK vestigingen, Keukenloods Veendam review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenloods Keukenloods 164 meter Een bedrijf dat met je meedenkt, dingen laat zien, testen, aanraken, goede prijzen, z...
Recensies
Super goed geholpen. Er wordt voldoende tijd genomen en met je meegedacht. Mooie keukens; voor elk wat wils. Goede prijsklasse. Wij zijn in ieder geval erg blij met wat wij hebben uitgezocht.
De keuken is nog niet geplaats, Maar de communicaties via de keukencoach Rick Tammenga loopt in het voortraject goed. Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe het uiteindelijke plaatje er werkelijk uitziet.
Via familie zijn wij in contact gekomen met I-kook keukens. Wij zijn vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd om samen de keuken te ontwerpen. Wij hebben een gezellige ochtend gehad en kijken met veel plezier uit naar de nieuwe keuken.
Erg blij met de service van i-kook, er wordt tijd voor je genomen en naar je ideeën geluisterd, ook al kom je 3x terug voordat je definitief beslist en je nog wat aan wil passen dat geeft allemaal niks. De plaatsing was ook super erg netjes en snel. Zeker een aanrader!!
keuken prima kwaliteit prijs verhouding. Ook met een kleiner budget kun je hier slagen. Alleen de nalevering van de vaatwasser verliep niet zo soepel.
Erg slechte communicatie. Willen niet op vragen via de mail antwoorden, alleen telefonisch en dan zelf een korte samenvatting toesturen. Hoezo niet via mail??? Omdat het dan zwart op wit staat? Geeft een heel slecht gevoel om met zo'n bedrijf zaken te doen als ze niet zo transparant kunnen zijn.
Denken goed met de klant mee. Vriendelijk en kundig personeel. Behulpzaam en geduldig. Vandaag onze keuken besteld. Alle vertrouwen in de plaatsing.
Gebeld en men maakt op korte termijn een afspraak, prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid